Administratori Badman Postat Decembrie 2, 2012 Administratori Partajează Postat Decembrie 2, 2012 A incercat cineva ? Se misca la fel ca pe un laptop compatibil ca resurse ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Ce stie MacBook-ul tau? Adica ce caracteristici are? Cineva zicea ca vine la mine cu unul zilele astea ca sa ii pun Win7 pe el.. Daca cumva o sa fac si miscarea asta ,si merge o sa te tin la curent (voltaj mic ca sa nu dai coltu' ) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2012 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Asta vreau sa-l cumpar http://www.emag.ro/laptop-apple-macbook ... E3T5TBBBM/ Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Vezi aici,mare atentie !!!!: http://playtech.ro/2011/cum-instalezi-windows-7-pe-mac/ Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Chiar daca reusesti, o sa-ti ia ceva timp sa instalezi perifericele Apple bluetooth-mouse, trackpad, te joci cu bootcamp. De exemplu am reusit sa conectez un mouse wireless Apple la o tableta cu Win7, dar nu mergea right-click. Gugaluieste problema inainte sa te apuci de treaba. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 nu inteleg "motivatia" .... e ca si cum ai o masina pe benzina si vrei sa o faci pe "carbuni" , fara sa-i schimbi motorul .probabil exista o aplicatie gen vmware si pentru MAC Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 5, 2012 Autor Administratori Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Pentru ca e singurul care imi place ca aspect(cand e inchis) si cu destule resurse incat sa nu ma plang ca nu imi merge cum vreau macar 2-3 ani de acuma incolo. M-am uitat si la dell seria XPS care si aia imi place dar nu asa de mult. In concluzie... am si eu toane Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 nu stiu cat sant e bune dar estetic arata bine SONY VAIO DELL .....imi aduce aminte de VOLVO anilor 90, patrate si cu colturi agresive. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Subscriu cu maxim_sedilec, Sony Vaio merita, am 2 si-mi merg perfect, unul a facut 2 ani in septembrie-un VPCF11M1E cu i5 si NVidia GT330M. Imi merg jocurile si fara cooling pad in timp ce VPCSA3Q9E cere racire externa cand e turat. Fata de HP, Sony baga vreo 300$ in plus la aceleasi caracteristici hardware. Apple baga si el minim 300$ fata de Sony. Apple o fi bun, nu zic, dar conectica e prea particularizata. Daca totusi vrei un MacBook, baga pe el XPx64. Sunt multe site-uri si forum-uri pline de latrai, lingai, speriati care din varii motive fac reclama la win7, win8. Daca poti face o comparatie practica intre cele 2 O.S., ai sa vezi diferenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum