Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 7 pe MacBook

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

3

• maxim_sedilec

2

• wally_gatter

1

• Dell vostro

1

Ce stie MacBook-ul tau? Adica ce caracteristici are? :nas: Cineva zicea ca vine la mine cu unul zilele astea ca sa ii pun Win7 pe el.. Daca cumva o sa fac si miscarea asta ,si merge o sa te tin la curent (voltaj mic ca sa nu dai coltu' :rade: )

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Chiar daca reusesti, o sa-ti ia ceva timp sa instalezi perifericele Apple bluetooth-mouse, trackpad, te joci cu bootcamp. De exemplu am reusit sa conectez un mouse wireless Apple la o tableta cu Win7, dar nu mergea right-click. Gugaluieste problema inainte sa te apuci de treaba.

Link spre comentariu

nu inteleg "motivatia" .... e ca si cum ai o masina pe benzina si vrei sa o faci pe "carbuni" , fara sa-i schimbi motorul .probabil exista o aplicatie gen vmware si pentru MAC

Link spre comentariu
  • Administratori

Pentru ca e singurul care imi place ca aspect(cand e inchis) si cu destule resurse incat sa nu ma plang ca nu imi merge cum vreau macar 2-3 ani de acuma incolo. M-am uitat si la dell seria XPS care si aia imi place dar nu asa de mult. In concluzie... am si eu toane

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Subscriu cu maxim_sedilec, Sony Vaio merita, am 2 si-mi merg perfect, unul a facut 2 ani in septembrie-un VPCF11M1E cu i5 si NVidia GT330M. Imi merg jocurile si fara cooling pad in timp ce VPCSA3Q9E cere racire externa cand e turat. Fata de HP, Sony baga vreo 300$ in plus la aceleasi caracteristici hardware. Apple baga si el minim 300$ fata de Sony. Apple o fi bun, nu zic, dar conectica e prea particularizata. Daca totusi vrei un MacBook, baga pe el XPx64. Sunt multe site-uri si forum-uri pline de latrai, lingai, speriati care din varii motive fac reclama la win7, win8. Daca poti face o comparatie practica intre cele 2 O.S., ai sa vezi diferenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări