Vizitator ionutgta Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 am doua difuzoare eurotech EU-5152 si nu stiu nimic despre ale si mai am si niste noki de bmw pisicuta de pe portierele fataq care se aud bine dar sunt pe 8 omhi si as vrea sa stiu daca le pot pune pe boxele de la calculator daca si alea sunt pe 8 omhi. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator alexandr1magureanu Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Daca boxele tale care le ai deja la calculator au 8 ohmi si mai adaugi la fiecare ink o boxa de 8 ohmi, in functie de cum le legi o sa se dubleze sau o sa se injumatateasca impedanta dupa cum urmeaza: legate in serie or sa ajunga la 16 ohmi iar in paralel la 4 ohmi, oricum ar fi nu e bine, cauta datasheetul finalului de la amplificatorul boxelor pe care le ai deja si vezi daca suporta si 4 ohmi. Daca finalul lucreaza si la 4 ohmi o sa creasca puterea pe care o dezvolta si o sa iti ajunga si pt difuzoarele pe care le adaugi.E cumva vb de un difuzor de medii de ~4.5cm diametru si un tweeter de ~2cm diametru, ambele prinse pe un suport de plastic si au o eticheta lipita pe magnetul difuzorului de medii pe care scrie 3 ohmi / 21W si u ai inteles 8 in loc de 3? am avut si eu difuzoare de-alea, le-am cumparat noi, nefolosite in cutie, scria clar 3 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum