Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SN74LS175N

Vizitator romulus69ro

Postări Recomandate

Vizitator romulus69ro

Imi poate spune si mie cineva cu ce pot inlocui (echivalentul) integratul SN74LS175N, il folosesc la un controler ptr. furtun luminos pe 4 cai (o chinezarie), momentan l-am inlocuit cu SN74HC175N, dar este prea lent fata de cel original. Multumesc si sper sa nu fi gresit locul de postare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bratueduard

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu este "faza" de viteza in sine. (ci doar de efect)HC are "direct clear"LS are "master reset" (cam aceeasi treaba la o instalatie de brad/furtun)De aici vine si intarzierea.Daca "te uiti" putin pe forma de semnal ca si amplitudine, (care banuiesc ca este analoaga nu ttl) la pinul 1 o sa constati probabil si de ce nu merg la fel de repede.Ideea ar fi ca pe sinusoida se percepe diferit starea 1 ca si lungime.(hc percepe diferit un 1 logic fata de ls)Poti face o divizare cu doua rezistente la pinul 1 si se rezolva viteza.Daca nu, echivalentul cel mai bun este tot LS.

Link spre comentariu
Vizitator romulus69ro

Multumesc, ptr rapiditatea raspunsului, dar nu am cunstinte in electronica, decat al nivel de inlocuire piesa defecta, imi poti spune mai exact unde sa pun rezistentele?Am atasat niste foto, imi cer scuze ptr calitate, sunt facute cu tel. poate imi spui exact pe schemma unde sa pun rezistentele.

post-61399-139829535164_thumb.jpg

post-61399-139829535175_thumb.jpg

post-61399-139829535196_thumb.jpg

post-61399-139829535224_thumb.jpg

post-61399-139829535244_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări