Vizitator PaulM Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Sal am si eu nevoie de experienta voastră ptr a modifica o sonerie wireless în asa fel încât atunci când apeși butonul ptr a suna partea cu difuzorul sa întrerupă alimentarea unui rooter care se blochează din când în când dar este montat în mansarda și este destul de enervant sa tot urci scări ptr a ii da reset . Ma poate ajuta cineva ? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Semnalul preluat de la difuzorul soneriei va comanda un tranzistora cărui sarcină va fi bobina unui releu. Releul trebuie să aibă contactelede tip "normal-închis" şi prin acestea va fi alimentat routerul dvs.În momentul în care sunaţi, tranzistorul intră în conducţie şi decibobina releului va fi alimentată, contactele acestuia rămânând deschisepe toată durata "apelului". Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 La asa ceva ma gândeam și eu ca poate exista o piesa care are 3 pini și când nu primește semnal pe un pin anume sa zicem pinul 3 , prin pinul 1 și 2 trece curent .. în momentul când pinul 3 primește un semnal (este apăsat butonul de sonerie) se întrerupe curentul care trece prin 1 și 2 .. cam asa îmi închipuiam eu , acum ce ați spus dvs. cred ca este tot ceva asemănător dar realizabil nu închipuirea unui necunoscător . Se poate pune și o schema informativa , simplista sa o poată urmării și un neinițiat ? Mulțumesc ptr. răspunsul rapid domnului cristian_draghiescu Link spre comentariu
pinky Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Varianta cea mai ieftina ar fi repararea sau inlocuirea alimentatorului acelui router ca sa nu se mai blocheze. Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Este vorba de modemul de cablu de la upc ptr 100Mb el este infractorul , este nou au schimbat băieți 2 alimentatoare .. problema cred ca este curentul foarte prost (alternează foarte mult intre 180 ~ 220) care il livrează cei de la electrica acum ori se blochează el ori echipamentu upc pe stâlp nu știu , dar ce știu sigur este ca își revine după un restart . Momentan este pus într-un UPS împreuna cu pc + monitor se blochează mult mai rar decât dacă este direct la priza dar tot il mai apuca de 2 ori pe ziLe: Cei de la service ziceau ca asta ptr 100Mb are 8 streamuri si este posibil sa fie mai sensibil la diverși factori .. cel de 20Mb care îl aveam înainte nu se bloca dar avea decât 2 streamuri si cica nu era sa sensibil .. adevărul este undeva la mijloc intre cei de la electrica care îmi livrează 180v și semnalu prost dat de cei de la upc :( Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Dacă preferaţi varianta cu soneria, vă sunt dator cu o schemă de principiu. Valorile componentelor se stabilesc în funcţie de releul utilizat, deci de tensiunea de alimentare a montajului. Soluţia domnului pinky mi se pare totuşi cea mai corectă. Link spre comentariu
valangjed Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Modemul este cumva thompson "made in china"? Link spre comentariu
pinky Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Sa rafinez intrebarea lui valangjedCe model de modem ai? Ce tip de alimentator ai?Intra pe pagina modemului folosind adresa 192.168.100.1 si spune ce valori ai acolo. Ma intereseaza urmatoarele:- Receive Power Level- Transmit Power Level- Signal to Noise Ratio- urmareste aceste valori timp de cateva minute si spune minim si maxim ale acestor valori. In functie de ce valori gasesti, iti pot spune daca e problema de la cablu, alimentator sau curent electric. Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Modelul este unul vietnamez sau ceva de genu , nu te lasă sa accesezi pagina de configurare/info cum era la cel Thompson "made in china" care își făcea treaba cu brio ... modelul este UBEE EVM3230 (12v 1A) alimentatorul este modelul UBEE DSA-12G-12 (12v 1A) Din ce am mai citit si eu pe net ar avea adresa 192.168.1.100 si trebuie accesata imediat dupa restart fara cablu tv sau ceva de genul am sa incerc acum si revin cu info daca merge ori ba Le: se pare ca este o probelma cu modemurile astea : http://community.upc-cablecom.ch/posts/2b568b7cad nu stiu daca reusesc sa ii conving sa il schimbe cu un alt model daca lor le apare ca totul este ok :( Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 sa întrerupă alimentarea unui rooterEu aş încerca o priză telecomandată, de genul celor din poză. Link spre comentariu
Vizitator PaulM Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Da am fost sa arunc o privire prin magazinele deschise dar sub 60lei nu am găsit , am sa comand una online credLE: Nu ii dau de cap cum sa ma conectez la modem , ceva idei ? Link spre comentariu
valangjed Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Stiu ca thompson-urile aveau un alimentator clasic traf 220/12 V ,4 diode in punte si un cond 470uF/400V.La variatii mare de tensiune puteau face figuri.Modelul prezentat de tine nu l-am prins.Am plecat de vre-o 4 ani de la firma respectiva. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Da am fost sa arunc o privire prin magazinele deschise dar sub 60lei nu am găsit , am sa comand una online credLE: Nu ii dau de cap cum sa ma conectez la modem , ceva idei ? http://192.168.2.1/ poate asa ...merge.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum