ivanflorin Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Multa sanatate tuturor,Caut si schema acestui traf cu iesiri in cc si nu in impulsuri.....ce gasesc e numai in ca Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Caut si schema acestui traf cu iesiri in cc visati la cai verzi pe pereti , tovarasu`...! inca nu s-a inventat pe planeta pamint un trafo oarecare care sa scoata cc pe iesire / iesiri ...! Link spre comentariu
ivanflorin Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 tot respectu,dar dupa redresare scoate cateva tensiuni continue orice trafo linii....asta intreb eu, nu Uvv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 asa mai veniti de-acasa...! luati si cautati pe forum o schema de televizor construit pe baza sasiului de vestel 11ak19 cu tub la 90 de grade si acolo ar trebui sa fie notate si tensiunile in cc, obtinute dupa redresare sau dupa redresare+filtrare ...! Link spre comentariu
ivanflorin Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Am cautat inainte de acest mesaj dupa modelul trafo si am gasit ceva contradictii si nu am fost sigur,Am acest trafo si vreau sa stiu daca-l pot adapta la un DAEWOO ,model K20C7GT S,sasiu CP-185G/GU,TK A48Ma referam daca in tensiunile secundare ale lui exista tensiunea diferentiala +/-14v (redresata+filtrata)necesara c.i. de cadre.....va multumesc, Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 daca in tensiunile secundare ale lui exista tensiunea diferentiala +/-14v (redresata+filtrata)necesara c.i. de cadre.....nope , nu are asa ceva...deci nu poate fi folosit ca atare acest trafo de linii 7950 pentru ceea ce aveti dvs nevoie...! din cite imi aduc eu aminte , originalul din tvc-ul dvs este o chinezarie cu codul bsc 24 sau 25-etc , nu-i asa...? Link spre comentariu
ivanflorin Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Original traf...BSC25-230D....echivalent (cred) HR80242...nu gasescnu stiu HR7880 daca merge adaptat,caracteristici trafo original,1. HV (colector)2.NC3.200V4.-14V5.B16.+14V7.MASA8.ABL9.FILAMENT10.45( nc) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Nu conteaza ca nu scoate toate tensiunile;diferentiala de +/-14v o poti obtine prin bobinarea pe miezul de ferita a cateva spire cu priza mediana.Bobinezi de ex 2x4 spire si pui diode si c-uri de redresare pe fiecare brat;masori tensiunile si vezi daca mai trebuie spire in plus sau mai trebuie scoase spire.E simplu nu e chiar asa complicat. Link spre comentariu
ivanflorin Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Chiar ca si aceasta este o idee ff buna...Adica bobinez 2 infasurari pe miez-ul trafului unesc 2 capete si le pun la masa si la celelante 2 cuplez dioda si filtrajul (corespunzator tensiunilor +/-)Totusi la cate trafuri sunt cu iesiri de genu asta, maine mai caut prin gestiunea proprie si daca nu gasesc apelez la aceasta varianta.....va multumesc pt idee... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Montati un trafo chinezesc ''universal'' si il ....resoclati!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Ia vezi un 7731 care se adapteaza bine la sasiele M35 care au tot BV alimentat diferential.Si 7731 se gasesc destule. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum