Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi de gradina

mila

Postări Recomandate

Scuze , o sa revin cu alte poze. De ce va chinuiti sa faceti conuri cand puteti pune mai multe leduri orizontal .Lumina se va dispersa cand va trece prin ,,abajur,, si va fi mult mai puternica decat acele chinezarii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan33

6

• The Stressmaker

2

• mila

2

• Relav

1

Top autori în acest subiect

The Stressmaker a propus aceasta solutie cu cate raspunsuri in urma dar datorita faptului ca e gata facut cu un led de 3W cred ca e un pic cam tarziu sa-l modific asa . Acum sant sub sabia lui Damolcles (acesta fiind chirurghul principal) ,am sa revin cu rezultate dupa externare.

Link spre comentariu

Daca e gata facut atunci se pot taia triunghiuri dintr-o oglinda gen de machiaj (necesita ceva indemanare pentru ca sticla este subtire) si care apoi se asambleaza intr-un "con". Asa nu se pierde prea multa lumina dar are dezavantajul unui unghi de imprastiere "colturos".PS: daca e ce cred eu cu acea referinta la Damocles atunci insanatosire grabnica si cat mai putin timp petrecut prin spital.

Link spre comentariu

Lampile exista si sunt destul de aratoase, oricum in regim diy nu o sa arate mai bine :rade: Merg in prima faza pe un alimentator 12V/2A existent si el prin sertare. O sa elimin montajul si acumulatorul si o sa pun 2-3 leduri in serie cu o rezistenta de balast in fiecare lampa.Ulterior o sa vad si de un montaj care sa automatizeze aprinderea la lasarea intunericului.(ceva recomandari?)

Link spre comentariu

Senzor crepuscular, e in jur de 20 de lei prin diverse magazine (eu am gasit in cladirea eMag din Crangasi, e un magazin de lustre, becuri si prize chiar vis-a-vis de magazinul mentionat).Edit: acum vad ca nu esti din Buc, dar las informatia, poate ii e de folos cuiva.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări