stefan33 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Scuze , o sa revin cu alte poze. De ce va chinuiti sa faceti conuri cand puteti pune mai multe leduri orizontal .Lumina se va dispersa cand va trece prin ,,abajur,, si va fi mult mai puternica decat acele chinezarii. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 The Stressmaker a propus aceasta solutie cu cate raspunsuri in urma dar datorita faptului ca e gata facut cu un led de 3W cred ca e un pic cam tarziu sa-l modific asa . Acum sant sub sabia lui Damolcles (acesta fiind chirurghul principal) ,am sa revin cu rezultate dupa externare. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Daca e gata facut atunci se pot taia triunghiuri dintr-o oglinda gen de machiaj (necesita ceva indemanare pentru ca sticla este subtire) si care apoi se asambleaza intr-un "con". Asa nu se pierde prea multa lumina dar are dezavantajul unui unghi de imprastiere "colturos".PS: daca e ce cred eu cu acea referinta la Damocles atunci insanatosire grabnica si cat mai putin timp petrecut prin spital. Link spre comentariu
mila Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Lampile exista si sunt destul de aratoase, oricum in regim diy nu o sa arate mai bine Merg in prima faza pe un alimentator 12V/2A existent si el prin sertare. O sa elimin montajul si acumulatorul si o sa pun 2-3 leduri in serie cu o rezistenta de balast in fiecare lampa.Ulterior o sa vad si de un montaj care sa automatizeze aprinderea la lasarea intunericului.(ceva recomandari?) Link spre comentariu
quicknick Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Senzor crepuscular, e in jur de 20 de lei prin diverse magazine (eu am gasit in cladirea eMag din Crangasi, e un magazin de lustre, becuri si prize chiar vis-a-vis de magazinul mentionat).Edit: acum vad ca nu esti din Buc, dar las informatia, poate ii e de folos cuiva. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Un tranzistor cu o foto -rezistanta/-dioda in baza dar in sensul celor afirmate anterior un senzor crepuscular . Link spre comentariu
stefan33 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 o poza. Suport din teava PPR de 40 si un pahar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum