Vizitator dorudumitru_job Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Salutare la toata lumea!! Imi cer scuze ..sper ca am postat bine, doresc sa va intreb daca cineva poate sa ma ajute ..sa mi conturiasca un sistem de led uri pentru cresterea plantelor ...nu e vb de maria ioana ) ..ci de rasaduri de flori ...mai exact imi trebuie pe suprafata de 100x100 undeva pe la ~200w daca se paote sau mai mult,astept mesajele voastre cine poate sa mi creeze un astefel de dispozitiv, multumesc, doru Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 100x100cm? 100x100m?Solutii exista, conteaza cat ai disponibil sa investesti... Link spre comentariu
Vizitator dorudumitru_job Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 sal, 100x100 cm ...daca erau metrii nu postam aici ...sunt dispus sa investesc destul de mult ...chiar foarte mult ..binetineles doresc sa fie intr un anumit spectru de culoare ...mai exact albastru rosu ....astept oferte ... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Ai postat gresit iar titlul trebuie sa reflecte ce ce vrei.De postat trebuie la 'Servicii' si titlul e ceva de genul 'Sistem cu leduri pt cresterea plantelor '. Aici se poarta numai discutii tehnice -ce leduri trebuie folosite ,ce spectru de culoare ,cum se alimenteaza ,etc. Link spre comentariu
Vizitator dorudumitru_job Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 sal, da..banuiam eu ca am postat gresit ...rog admin sa mute topicul daca se poate ..oricum ramane valabildoru Link spre comentariu
Vizitator dorudumitru_job Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Ai postat gresit iar titlul trebuie sa reflecte ce ce vrei.De postat trebuie la 'Servicii' si titlul e ceva de genul 'Sistem cu leduri pt cresterea plantelor '. Aici se poarta numai discutii tehnice -ce leduri trebuie folosite ,ce spectru de culoare ,cum se alimenteaza ,etc.sal, am tot cautat topicul idincat de tine ..dar sincer nu l am gasit ..te rog daca ai idee pe unde este sa mi trimiti un link ....multumesc, doru Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 De ce nu incerci sa-ti faci singur sistemul necesar?Daca oferi mai multe informatii,sigur primesti ajutor aici.Vei spune ca nu ai experienta;nu-i nimic,o poti capata cu aceasta ocazie.Cam ce conditii trebuie sa indeplineasca lumina necesara plantelor,in cazul tau? Link spre comentariu
Vizitator dorudumitru_job Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 De ce nu incerci sa-ti faci singur sistemul necesar?Daca oferi mai multe informatii,sigur primesti ajutor aici.Vei spune ca nu ai experienta;nu-i nimic,o poti capata cu aceasta ocazie.Cam ce conditii trebuie sa indeplineasca lumina necesara plantelor,in cazul tau?salut! pai sa spunem ca nu sunt tipul care ai place sa experimenteze in domeniul asta... si nu ma pricep sincer mai deloc ..si bineinteles ..vreau ceva profesionist ...pe care sa ma pot baza...ca conditii cred ca cine doreste sa ma ajute putem discuta separat acest aspect...in principiu sa fie pe la 200w in spectrul de culoare rosu, albastru, sa fie safe ..adik sa nu ma trezesc cu nu stiu ce scurt sau supraincalzire ..sa mi ia foc pe akl sau mai stiu eu ce...cam atat in general ..doru Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Ia uitate in Bazar... Link spre comentariu
sofian Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 eu am incercat cu neoane osram fluora si merg foarte bineosramul are si rosu si albastru ceea ce favorizeaza sintetizarea clorofilei,singurul deficient la osram fiind intensitatea mica,de aceea se folosesc in combinatie cu daylight-uri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum