Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitionare Home Cinema

Vizitator adyxzz

Postări Recomandate

Z 5500 este un sistem slab...din punctul meu de vedere.Satelitii sunt mici si lipsa de tweeter se simte din plin.Eu sincer m-as indrepta catre un sistem gen Edifier fie s730 fie s750.Eu am auzit asa ceva in Eta2u.Nu stiu daca o sa mai gasesti prin Romania,dar merita ascultat daca ai posibilitatea!Este o varianta zic eu mult mai buna decat z5500, in plus z5500 am citi pe internet ca ar avea probleme si cu consola...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

6

• hpavictor

5

• oaki

5

• LUCI

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

adyxzz o recomandare de HC in 2000 ron :

1) ca boxe :

http://www.okazii.ro/casti/altele/jamo- ... -a44322389

Detin aceste boxe, in varianta initiala erau destul de bune pentru filme, insa pe muzica sunau decent.

Standfloor-ile cu o investitie de max 150 ron le poti face mai muzicale (vezi topicul : viewtopic.php?f=4&t=130221 ). O parere mai avizata despre ele iti poate da CBI (el s-a acupat de "tuning-ul" lor).

2) ca receiver :

http://www.okazii.ro/home-cinema/sistem ... a120881087

Nu detin acest receiver (este doar pentru exemplificare), eu am yamaha rx-v471 cumparat de nou de care sunt multumit.La receiver ti-as recomanda sa aiba conexiune HDMI.

Nu sunt adeptul sculelor foarte vechi, dupa cum vezi tot ce ti-am recomandat este aproape nou.

Link spre comentariu

adyxzz ti-am trimis mp.Oricum la 2000 ron HC nou (receiver + boxe) nu ai sa gasesti.Ce ti-am recomandat eu zic ca este peste Edifier s730 (nu l-am ascultat).pentru alte detalii iti stau la dispozitie.

Link spre comentariu
Vizitator adyxzz

varianta Yamaha RX-V450+boxe Universum (coloana) sau Infinity (coloana) deocamdata la 600-650ron e o alegere buna? pt cam mea de 3/3 aproximativ? ulterior vreau sa completez

Link spre comentariu

daca esti hotarat pe receiverul yamaha uite un sistem 5.1 - Yamaha NS-PB150 (1.240 ron), cred ca este arhisuficient pentru camera ta.Dar pana la urma ce suma te-ai gandit sa aloci pentru audio, ca pana acuma vad ca mai mult de 1000 ron (cu indulgenta) nu vrei sa dai.

Link spre comentariu
Vizitator adyxzz

maine ma decid daca iau c am gasit ca altceva cam nimic prin Oradea sau iau ceva gen home cinema cu Blueray, dar nou oricum cheltuieli neprevazute au aparut asa ca.. poate schimbari de planuri...:( asta e, vedem maine sau zilele astea, stima pentru cei care mi au dat sfaturi.

Link spre comentariu
Vizitator adyxzz

din motive de cheltuieli neprevazute am luat un Home Cinema Sony Made in Malayesia BDV-E280 pret super bun 800ron de la 1000 si ceva de ron, l am incercat acasa se aude suficient de bine si tare pt camera mea pot conecta inclusiv Ipodul, cand o sa ma mut la casa in living o sa merg pe ceva mai hi-fi deocamdata asta e, intrebare si cred ultima dupa care se poate inchide, cum conectez tvul +receiver+home cinema? sa am si video si audio, e nevoie de digital audio, receiverul Huawei HD, tvul 40D5000 de la Samsung, cu stima! multumesc inca o dat celor care mi au dat sfaturi constructive.

Link spre comentariu

Se pare ca am avut dreptate : userii Elforum te-au sfatuit , iar tu ti-ai cumparat " orice " conform bugetului de care ai dispus in acel moment .Pacat...totusi , se putea si mai rau : sa ramai " fericitul " posesor al unor aparate scumpe , dorite de altii .Dupa parerea mea , nu aveai nevoie de sfaturi pentru a te duce la primul magazin si sa achizitionezi cel mai ieftin produs .Dar este un forum liber :nebun: .

Link spre comentariu
Vizitator adyxzz

hpavictor - cineva de pe forum zicea ca o sa sune ca naiba boxe coloana in camera mea mica, din Oradea second puteam lua doar ce am scris mai sus, asa ca la 800ron zic ca a fost o alegere buna, nu perfecta dar na... Sarbatori Fericite! prin hdmi am legat receiverul HD de la Digi, tv ul si pcul pentru mine momentan ajunge. Multumesc userilor de pe forum care au scris pe acest Thread (toti) sper ca nu am deranjat cu ceva, Sarbatori Fericite! si un An Nou mai bun! :cadou

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări