Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie Subwoofer HI-FI

Vizitator Fakeml

Postări Recomandate

Vizitator Fakeml

Am o pereche de boxe Heco Victa 701 impreuna cu un reciver Onkyo TX-DS575, modificat.

Acum statia ofera: 2X100 W (RMS) pentru boxele de podea, 2X200 W (RMS) pentru subwoofer si 3 ventilatoare pentru racire. (voi atasa si poze cat de curand)

Acum vreau sa constuesc subwooferu.

Ma uit pe net de ceva timp si am gasit difuzorul MTX RT12-04 care pare destul de bun.

http://www.audioshop-magazin.ro/subwoof ... 12-04.html

Vreau sa pun in cutie doua difuzoare si sa leg fiecare difuzor la cate o iesire

Link spre comentariu

Nu cred ca vei obtine un subwoofer HI-FI cu difuzoru MTX RT12-04 .. ala este un subwoofer auto, cauta ceva woofer de la o firma gen Seas, Vifa, Peerless, Scan-Speak, Usher de minim 25cm daca vrei un bass de calitate.

PS: Poti gasi pe situ asta http://www.diy-audio.ro diverse proiecte de subwoofere de unde te poti inspira.

Link spre comentariu
Vizitator JosefThePlayer

Tare difuzorul Monacor, dar ii si 500euro.Fakeml a pus link catre difuzor de 300lei. Si eu caut ceva asemanator si sunt interesat de pareri despre folosirea subwooferelor auto in casa. Am vazut ca unele suburi auto , nu toate , au parametri mai buni ca cele de casa din aceeasi gama de pret (putere, xmax, qts, spl)... atunci de ce sa nu le folosim in casa?Fakeml, ce modificari are statia mai exact?

Link spre comentariu

Recomandarile astea sunt ca pe forumurile auto.Unu zice ca vrea un golf 3 si altu ii recomanda cu caldura golf 4 ca e mai bun.Asa si cu difuzoarele astea o fi mai bun mai hi-fi mai oricum difuzorul cu 500 euro dar nu are rost recomandarea cand omu vrea ceva sub 100 euro.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări