bogdanovich Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 Sal'tare.Am o problema acuma cu pwm la 16f877A, adica nu stiu cum sa-l opresc de tot, faza e urmatoare, ca in programul meu am nevoie sa comand un motor numai la anumite momente de timp.Am crezut initial ca daca opresc timerul 2, atunci am oprit pwm-ul, faza e ca , la oprirea timerului imi duce motorul fie in +5 fie in 0, dupa cum prind eu pwm-ul, pe 1 sau pe 0 atunci cand il opresc.merci mult de sfaturi. Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 Incearca: clrf CCPR1LNu uita sa selectezi bankul corect. Link spre comentariu
CristianC Postat Iunie 22, 2006 Partajează Postat Iunie 22, 2006 Valoarea PWM este pe 10 biti (8 biti in CCPPxL si 2 biti in CCPxCON<5:4>) Pentru ca valoarea PWM sa fie 0: BANKSEL CCP1CON ;bank 0 CLRF CCPR1L BCF CCP1CON,5 BCF CCP1CON,4 sau mai simplu, opresti modulul PWM si faci 0 pinul PWM: BANKSEL CCP1CON ;bank 0 CLRF CCP1CON BCF PORTC,2 exemplele de cod se aplica daca folosesti modulul CCP1 pentru PWM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum