Vizitator noydoy Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 buna problema mea este urmatoarea am un vw passat din 1996 pe care am montate scaune incalzite si butoanele in bord , la scaune am pe acolo pe dedespt un fel de releu nu stiu sigur cum se numeste din care iese firele , in spatele butoanelor am si mufele care sant puse in butoane cu tot cu fire , la mufele de le butoane am 6 fire iar firele care ies de sub scaune ies 4 fire intrebarea mea este : ce imi mai trebuie sa am caldura in scaune , am inteles de la niste prieteni ca imi trebuie un modulator sau modul nici nu stiu si daca imi trebuie ce fel de modulator ( modul ) si cum se monteaza va multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 ce imi mai trebuie sa am caldura in scauneIn primul rand,sa verifici daca rezistentele de incalzire mai sunt bune.Dupa felul cum pui problema,se pare ca iti lipseste ceva practica in domeniu,asa ca mai bine apelezi la un prieten sau cineva care stie ce face,pt ca in cazul cand rezistentele din scaune iti sunt functionale,ca sa le comanzi iti trebuie curenti de valoare destul de mare,deci trebuie lucrat ingrijit,dimensionat circuitele cat mai corect,cu protectiile de rigoare,si nu e recomandat sa abordezi asemenea lucrare de unul singur...de multe ori e preferabil sa ai scaunele reci decat sa dai foc la masina,si sa ai scaune fierbinti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum