Vlad Mihai Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salut, am demarat un proiect pentru licenţă ce are la bază un sistem ce se bazează pe comandarea unei surse în comutaţie cu pic. am testat asta practic si sunt multumit de idee. M-am folosit de pwm pentru a face un DAC, ştiu că se mai face şi cu 8 rezistenţe etc. Oke acum mi-a venit o idee să implementez un senzor infraroşu (am sigur un TSOP17XX dintr-o telecomandă pentru pc pe portul serial) dar nu prea găsesc documentaţie, in pricipiu softul e scris mai am ceva de lucrat la el, să scap de nişte mici erori, dar in rest merge. Voi face mai pe seară o schemă bloc a acestuia dacă am timp. mulţumesc!Cine ar putea să îmi dea indicaţii menţionez că prea multă programare nu ştiu, mă folosesc de help din mikro C si de nişte softuri gata scrise de un coleg pe care le modific cum îmi trebuie. Mulţumesc! Link spre comentariu
puiu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Pentru documentare mergi pe site: http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... odeId=1474 Link spre comentariu
lama Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 M-am folosit de pwm pentru a face un DAC, ştiu că se mai face şi cu 8 rezistenţe etc.Poti sa pui o schema.ce am citit pina acum ma duce la concluzia ca nu e cea mai buna metoda datorita capacitati din filtru care repezenita o problema + intirzierea data de timpul de incarcare. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Revin cu problema acestui senzor, azi mi-am făcut timp şi m-am uitat peste documentaţii, am făcut şi placa de dezvoltare ca să mă joc cu acest senzor. am vizualizat cu osciloscopul ieşirea senzorului la fiecare tastă apăsată de o telecomandă de tv. dar nu pricep cum să le interpretez. Vreau să îmi fac 2 funcţii de up şi down. A făcut cineva aşa ceva?Referitor la schemă pentru colegul de mai sus. o să o pun dar incă nu e timpul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum