Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa-mi fac boxele ?

Vizitator lowpy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TBone

6

• Mircea Bartic

4

• aTaelectronics

2

• robertginea

2

Top autori în acest subiect

Vizitator lowpy

incape bine un dif de 8 acolo. o sa aiba un pic de joc, dar ramane etans. Sper ca rama de fixare a difului o mai ai.....

Dap, o mai am. Deci sa-mi iau unul de 8''? E ok ala pe care mi l-a recomandat NeXuS_3 ? Sunetul o sa fie ok ? Nu trebuie calculat nimic ?Si cu tweterele cum fac totudi? Incerc sa invat sa le repar cu un kit sau le duc la oameni avizati sau iau altele ?
Link spre comentariu
Vizitator lowpy

Difuzor d-ala romanesc pt incinte romanesti de 8" am vazut eu de vanzare la GLOBAL pe Dna Ghica acum vreo cateva luni NOU pe undeva pe la 900 de mii!!!

GLOBAL-ul asta ptesupun ca nu este in Timisoara... Nu ?
Link spre comentariu

Vezi ca ce ti-a recomandat Nexus e pretu pentru un singur difuzor si tu daca vrei sa faci treaba trebuie sa le schimbi pe ambele. In volumul incintei aleia merge bine difu, mai ales ca e incintaq de compresie si acest tip de incinta nu e chiar asa pretentios la volum adica se aude bine difu chiar daca nu e volumul care trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator lowpy

Vezi ca ce ti-a recomandat Nexus e pretu pentru un singur difuzor si tu daca vrei sa faci treaba trebuie sa le schimbi pe ambele. In volumul incintei aleia merge bine difu, mai ales ca e incintaq de compresie si acest tip de incinta nu e chiar asa pretentios la volum adica se aude bine difu chiar daca nu e volumul care trebuie.

Am inteles faza cu pretul....e cam..multisor, dar de aia am intrebat ca sa mi se propuna... Asa defuzor as gasi oare si in magazine prin Tm sau numai de pe net sa comand?Daca aveti alte alternative mai ieftine care sa fie ok nu ma supar...
Link spre comentariu
Vizitator lowpy

Ba da este o problema ca trebuie modificat filtru ca sa ai aceeasi impedanta.

Aham....Puteti sa imi explicati si mie in primul rand ce este cu impedanta asta? Adica ce diferenta este intr-un dif de 4 ohmi si unul de 8 ohmi si cam care sunt valorile impedantei pe care o au in general difurile (4,8 si mai care...), stuff like that...
Link spre comentariu
Vizitator lowpy

Va rog imi spuneti si mie cum sa fac totusi ? Ca nu am ajuns la nici o concluzie :smt100 :smt102Va rog frumos...Daca iau dif cu impedanta de 8 ohmi cum fac cu filtrul?Daca e sa au de 4 ohmi de unde iau ca pe hiend nu am gasit de 8" ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări