Vizitator Amet Sercan Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salutare! Vreau sa achizitionez o placa video, dar nu stiu ce conteaza cel mai mult, frecventa memoriilor sau capacitatea lor? Astept sfaturi! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salutare ! 1 : Pe ce sa fie placa video,adica pe pci,pci-express sau pe agp ???2 : La ce pret vreti ca sa o luati,adica cati bani aveti disponibili pentru aceasta placa video ???Asteptam !!! Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Conteaza cel mai mult tipul procesorului video (sa fie de generatie cat mai noua), nu cantitatea de memorie VRAM (doar daca ai un monitor de rezolutie foarte mare). Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Placa video vreau sa fie pe slot pci-express si am vreo 350 lei buget.Monitorul meu este de diagonala 21.5 inch full hd led.Placa pe care vreau sa o cumpar are urmatoarele caracteristici.GeneralRezolutie maxima 2560 x 1600Procesor video:AMD Radeon HD6670Slot:PCI Express 2.1 x16ProcesorProducator chipset:AMD RadeonSerie:AMD Radeon HD6000Tehnologie de fabricatie (nanometri):40Frecventa procesor (MHz):800MemorieCapacitate memorie (MB):2048Tip memorie:GDDR3Frecventa memorie (MHz):1600 BUS memorie (biti):128Alte caracteristiciSuport DirectX (versiune):11Suport OpenGL (versiune):4.1Tehnologii:AMD EyeSpeedATI CrossFireATI Avivo HDConectoriConector DVI:1Conector D-sub 15 pini:1Conector HDMI:1Sistem de racireTip racire activa.Ce numi place este frecventa memoriei de 1600 mhz mi se pare putin si nu stiu daca imi vor merge jocurile actuale pe ea.Fata de cele GDDR5 care au 4500-5000 mhz frecventa.Conteaza mult frecventa? Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 De exemplu intre placile video diferenta la pret o face frecventa meoriilor am observat.O placa video la fel ca cea pe care va-m prezentato este cu 1 mil mai scumpa fiindca are frecventa la memorii de 4500 mhz si culmea capacitate de memorie este de un 1 gb in rest nu difera nimic.Si nu stiu pe care sa ma axez adica conteaza mult diferenta de frrecventa?As lua-o pe cea cu frecventa de 4500 mhz dar daca nu este o diferenta mare cu cea de 1600 mhz, as da bani aiurea. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Daca e sa alegeti o placa video cu aceleasi caracteristici cu a alteia, alegeti-o pe cea cu bus-ul de memorie cel mai mare. Daca vreti sa stiti daca vor merge jocurile actuale pe acea placa exista site-uri pe internet in care scrieti configuratia sa va da un rezultat. Un site ar fi http://www.game-debate.com/index.php unde dati cautare pe jocul preferat apoi selectati caracteristicile sistemului. PS : pe youtube gasiti filmulete la jocuri jucate cu acest model de placa. Nu strica o cautare. Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Ce parere aveti despre aceaste placi video ? placa-video-gigabyte-amd-radeon-hd6670-2048mb-gddr3-128bit-hdmi-dvi-crossfirex-pci-eplaca-video-sapphire-amd-radeon-hd7750-1024mb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-pci-eSe merita sa dau pe a doua cu 100 ron mai mult? Doar ca are frecventa mai mare si capacitatea de meomrie mai mica fata de prima.Oare face si prima fata la jocuri ca cea de-a doua placa video ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Buna seara domnule Amet Sercan!! Sa statiti si dvs ca nu aveti voie sa puneti linck-uri cu firmele de la magazine pe acest forum pentru ca inseamna ca ii faceti Reclame la magazine..... Daca puteti sa modificati,adica in loc de linck-uri sa puneti cum se numeste placile video si le cautam noi pe net. Multumim pentru intelegere !!! O seara placuta va doresc !! Link spre comentariu
Vizitator buzucan Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Eu zic ca este bine sa citesti articolul acesta: http://recomandare.info/2012/placa-video-sfaturi-de-achizitie.html , eu zic ca este foarte bun daca ai de gand sa iti achizitionezi o placa video... Link spre comentariu
Vizitator Amet Sercan Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Cu un procesor intel dual core G860 3.0 Ghz, 4 Gb ram ce placa video va merge mai bine nvidia sau amd radeon ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum