Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema block optic

Vizitator Rooberto

Postări Recomandate

Vizitator Rooberto

Buna seara. Am acasa 2 playere de la Pioneer si nu imi mai citesc cd-urile. Seria dupa block-urile optice este urmatoarea : DWY1069 . Intrebarea mea este..daca s-ar mai putea repara/improviza pentru a fi functionale..? Sau daca sunt si alte blocuri optice compatibile. M-am gandit sa cumpar un player dupa internet..tot de la Pioneer..si sa ii iau blocul optic si sa il atasez la player-ul meu. Aveti idee daca ar merge? Astept raspuns.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă e identic şi funcţional merge, rămîne doar problema îndemînării de ceasornicar şi dacă mai trebuie reglat ceva (de obicei nu e nevoie, doar dacă ai umblat înainte la semireglabili).Asta dacă nu te-ai referit la folosirea altei mecanici întregi, de altă generaţie.

Link spre comentariu
Vizitator Rooberto

Multumesc mult de informatii:-?, am aruncat un ochi in lista link-ului trimis si am si trimis un mesaj. Iar legat de reglaje..blocul in sine era prins pe 2 tije/parghii, respectivele tije erau prinse in cate 2 suruburi..nu am facut decat sa desurubez tijele si dupaia am scos blocul nu cred k ar fi nevoie de o calibrare..nu parea o chestie complexa acolo, acum nu stiu dvs. a-ti mai intampinat problema asta? Numai bine, Robert.

Link spre comentariu

Playerul ce doriti sa-l cumparati de pe net este ...nou?!?! Daca nu ; mai bine nu-l cumparati,deoarece fiind folosit si ala,laserul de pe el este si el vechi/folosit/uzat!! Deci mai bine luati un cap laser ....nou!!!! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări