Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema instalare windows xp

doru tv

Postări Recomandate

salut.am o problema cu instsalarea de windows in moment-ul care ajunge la 31 de minute ramase iar in stinga jos scrie instalarea retelei (instaling network)de unde nu trece mai deprte indiferent de timpul asteptat.calculatorul e un amd 1800+,proc 2400mhz ,ddr 1gb,video 128 mb,hdd40 care a fost inlocuit dar simtomul persista .ce problema poate sa fie,posibil placa de retea care este incorporata?astept idei si sugesti de la colegii care au intimpinat acest defect.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

2

• FLORIN IORDACHE

1

• wally_gatter

1

• Voltus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara!Eu cred ca placa de retea onboard este defecta,si blocheaza Xp.Dezactivati placa de retea din BIOS,si o sa mearga instalarea....O placa de retea PCI costa in jur de 25 lei cu garantie si e si sanatoasa deoarece daca se duce din orice motiv,se poate inlocui,si ramane intacta aceea onboard(in cazul Dvs nu mai e valabila)Succes,Copak

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări