vanila Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 multumesc dl FLORIN,tot mai astept,mai sper.... Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 imi apare bine cand tastez cmdimi trebuie doar driverul ptr acel router,atat... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 eee deaia intrebam ce vrei sa faci cu routerul, nu ai nevoie de driver pentru a utiliza acest router. imi apare bine cand tastez cmd bine insemna ce? intra pe interfata web a routerului si configureaza-l.nu vrei sa ne ajuti pentru a te putea ajuta? Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 e cu cablu nu wi fi . am gasit si eu asta si l am configurat.repet. am nevoie doar de driver... Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 am discutat cu cineva care a avut asa ceva si a patit la fel.pana nu a gasit driverul nu a rezolvat nimic.degeaba am tot facut daca nu am driver Link spre comentariu
sile2288 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 de driver e nevoie doar daca ai port usb la router sau modem nu e nevoie ,daca vrei sa te ajut intra in privat si te ajut sa conectezi 10 nu doua calculatoare . pentru conexiune wan sau lan nu este nevoie de driver ,este nevoie de configurare prin anumite configurari spimple Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum