vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Salutare.ma poate cineva sa instalez un router CANYON CNR BR2?multumesc... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Buna seara ! Acest router canyon cnr br2 este nou sau este luat la mana a doua ????Aveti driverul la acest router canyon cnr br2 ????Astept !!! Link spre comentariu
vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 e mai vechi.nu am nimic.e luat la mana a doua Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 1 : Ce sistem de operare aveti pe pc-u sau pe laptop ???2 : Pe ce aveti internetul dvs ?????Astept !!! Link spre comentariu
vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 calculator, windows xp profesional reteaua rds cablu Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Cred ca manualul de utilizare si cu driverul la acest router canyon cnr br2 le gasiti aici : http://www.canyon-tech.com/support/driv ... &x=72&y=11 . Succes !! Link spre comentariu
vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 nu e driver acolo decat o versiune de actualizare a firmwareului.si mai e ceva de linux Link spre comentariu
vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 nu merge nimic.nu i compatibil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Ok,atunci o sa mai caut maine pe parcursul zilei sa vad ce mai gasesc despre acest router canyon cnr br2 . O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
vanila Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 ok.astept.multumesc ptr efort.O seara buna si dvs... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Scuze ca am revenit din nou. Uitati-va daca va ajuta acestea de aici : http://www.canyon-tech.com/support/driv ... 4048596505 . Daca nu va ajuta nici acesta,atunci o sa mai revin maine,dar va spun de pe acum ca nu stiu la ce ora pentru ca mai am si eu cate ceva de facut . Succes !!! Noapte buna !! Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 e cu totul altceva...multumesc.astept... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 mai bine ai spune ce vrei sa faci cu el si ce tip de conexiune ai la internet (cum te conectezi la net)conecteaza un cablu Straight-through intre un Lan de la router si mufa ethernet a pc-ului.posteaza aici ce iti aparea cand tastezi in cmd: ipconfig Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Buna seara domnule vanila! Imi pare fff rau dar nu am mai gasit nimic,eu unul tot mai caut dar nu stiu daca o sa mai gasesc ceva . O seara buna va doresc !! Link spre comentariu
vanila Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 cum ce fac cu el?conectez mai multe calculatoare.am doua si vreau sa le conectez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum