Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Altec Lansing 121i

Vizitator The Good Boy

Postări Recomandate

Vizitator The Good Boy

Sall. Am minisistemul 2.1 Altec Lansing 121i. Il folosesc zilnic, ascult muzica de la telefon. Acum o luna a aparut prima problema, nu a mai mers bassul. De vreo doua saptamani nu a mai mers canalul drept iar de ieri nu a mai mers nici canalul stang. L-am desfacut sa ma uit si nu pare nimic in neregula. Nu miroase a fum, nu pare nimic ars, nu se incinge nimic. Integratele se numesc UTC2030( cred ca sunt TDA2030 chinezesti) si sunt in numar de 3. Ceea ce vrea eu este parerea vostra. Ce credeti ca s-a ars, defectat? Poate fi refacut? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator The Good Boy

Verificati difuzoarele mai intai. Apoi mufele, cablurile precum si corectitudinea legaturilor.Sigurantele sunt ok?

Am verificat tot ce mi-ai spus si toate sunt ok. Cum am mai spus nu pare absolut nimic in neregula. Sa schimb integratele? Poate sunt arse integratele, dar eu stiu ca daca sunt arse trebuie sa se incinga foarte tare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări