vergil Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Detin o imprimanta , ca cea din titlu , care nu vrea sa mai scrie . Zic asa fiindca , face toate operatiile , ca si cand ar scrie , dar nu lasa nici o urma de tus pe hartie .Cartusele au toate (sant 4) cerneala , cel putin asa arata in ferestrele care le afiseaza . Am umblat la setari , unde are o setare care curata capul de scriere . In timpul curatirii , a scuipat cerneala , in pozitia ei de repaus , sa auzit zgomotul specific , apoi am vazut acolo numai stropi . Imprimanta am luato de la un prieten , si are o perioada mai mare de nefolosire . Am umblat la capul de scriere si lam curatat desfundat .Eu am dat jos de pe net un driver 10884 , care are 3,87Mb . Mi separe cam mic .Ce ma sfatuiti . Ce nu ar fi in regula .In speranta ca ma ve-ti pute ajuta ,va multumesc ptr rabdare . Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 S-au uscat duzele din cauza nefunctionarii. Mergi la un atelier unde se fac reancarcari de cartuse sa le desfunde. Nu am auzit de Epson Stiling, poate Stylus ! Se poate desfunda punand cartusele in tavita cu apa distilata fierbinte astfel incat duzele sa fie in apa. Se tin asa o jumatate de ora si apoi se tamponeaza duzele cu un servetel alb fin. Daca apare o pata dreptunghiulara bine definita de cerneala, sunt sanse sa i-si revina. Asta e pentru variantele de cartus cu duze incluse. Daca e vorba de imprimanta cu rezervoare de cerneala, e mai complicat, te sfatuiesc sa mergi la atelier cu ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum