zbodeoc Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Da, e cam greu sa dezvolti pe o sectiune de tuburi problemele astea insa cind cineva cumpara niste placi dedicate de la nu conteaza cine se asteapta sa nu i se spuna: stii, Windows-ul e prost... ☺. Adica se presupune ca sint rezolvate "micile" probleme, si chiar sint: majoritatea accepta calibrare NIST, NI-Mcal si alte fofirlici de marketing. Una peste alta e chiar mai complicat decit atit... Oricum, ideea ramine: o placa de sunet lucreaza cu 6Vpp aproximativi pe cind o placa de achizitie lucreaza cu 30Vpp precisi, daca nu vorbim de buffer-e, care ne sporesc si acelea angoasa... ☺☺☺ Link spre comentariu
ggg Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Da, e cam greu sa dezvolti pe o sectiune de tuburi problemele astea ...Corect. Lucrurile sunt cu mult mai complicate decat par la prima vedere iar software-urile trebuiesc integrate in aplicatii. Din cauza asta , de cele mai multe ori , cu ce ti se ofera la download nu prea ai ce sa faci . Integrarea acestor software-uri este o cu totul alta treaba . Link spre comentariu
zbodeoc Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Pai ceva de genul asta am incercat si eu sa transmit, si-anume ca la NI am cam transpirat putin dar la Sigview mi s-a parut o joaca sa obtin un acelasi lucru... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum