Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 salut, din nou :rolleyes: Q1: a realizat cineva asa ceva ? Q2: e multumit de performate?Q3: ma poate ajuta (cineva)? :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 iata peste ce am dat eu pe internetul acesta binecuvantat: http://www.electronickits.com/kit/compl ... ck1711.pdf http://kitsrus.com/upuc.html#k150 va urma ... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 m-am decis asupra acestuia http://kitsrus.com/gif/k150_sch.gif ce parere aveti ? Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 ma chinui sa caut un programator care sa nu aiba nevoie de o alta surse de tensiune, sas e multumeasca cu ce primeste de la portul pe care e montat - ce-mi recomandati : serial/paralel sau usb ? care e capabil sa suporte un programator mai decent ? hai lume ajutati-ma si pe mine :prayer: Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 cel mai bine i-ti faci un In circuit debugger (ICD2) care stie sa si programeze picuri Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 detaliaza te rog in legatura cu programatoarele pe USB, sunt similare celor de pe serial, cred ca identice chiar, numai ca mai au un CI convertor inte cele doua protocoale. acest CI costa aprox 21 Ron. deci niste bani dati in plus momentan degeaba - poate doar pentru viteza, ca in rest inca mai sunt destule PC-uri cu port serial. Link spre comentariu
Zerro Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 Investitia aia de 21 ron (care cred ca e mai mult de fapt) se merita cu varf si indesat pentru un ICD2 pe USB .... momentan am construit un ICD2 insa e pe serial si are nevoie de o sursa externa... dar sunt in lucru cu un proiect cu ambele interfete ... si USB si serial (nu sunt multumit de cum a iesit PCB-ul si inca mai lucrez la el). Da si tu un search dupa ICD2 ca am postat pe undeva 2 link-uri foarte utile cu cele 2 interfete ...Diferenta fata de un programator ICSP este ca... pe langa viteza sporita pe USB mai poti face si debug ... ca sa nu mai vorbesc de marea varietate de pic-uri ce se pot programa pe un ICD2 direct din MpLab ... (aproape toate).Spor!!! :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 deci sa caut un progrmator ICD2 pe USB, asta-mi recomanzi, nu ? Dar daca e pe USB, asta nu inseamna ca-mi trebuie o sursa externa ? :smt005 Sa vad ce gasesc pe net si poate gasesc si linkurile propuse de tine :supz: Link spre comentariu
habarnam Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 poti sa-l faci pe usb fara sursa externa :pideea este sa-l alimentezi direct din usb, sau in cazul programarii ICSP de pe placa target. Vpp-ul il obtii cu un regulator boost sau charge-pump.daca va intereseaza detalii, i'm available.p.s. vezi ca au aparut FT232R care te scapa de TOATE piesele necesare convertorului usb->serial Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 poti sa-l faci pe usb fara sursa externa :pideea este sa-l alimentezi direct din usb, sau in cazul programarii ICSP de pe placa target. Vpp-ul il obtii cu un regulator boost sau charge-pump.pai asta e exact ce vreau sa fac !!!p.s. vezi ca au aparut FT232R care te scapa de TOATE piesele necesare convertorului usb->serialFT8U232BM - de asta vorbeam si eu - e la capodimonte aprox 21 Ron bucata. Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 17, 2006 Partajează Postat Iunie 17, 2006 ia uitati-va putin la ce am postat eu aici http://www.edaboard.com/ftopic161641-480.html ICD2 pe usb cu charge pump adica poate programa aproape orice pic Link spre comentariu
Zerro Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 La asta lucrez .... sper sa-mi si reuseasca din prima ... cea pe serial a plecat din prima ... baietii de acolo sunt stapani pe situatie ... cu siguranta stiu ce fac .... Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 astea's vesti cat se poate de bune :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator hash84 Postat Iunie 23, 2006 Partajează Postat Iunie 23, 2006 de unde pot sa iau si eu soft pt programare pic pe port usb. tot ce am gasit pana acum e numai pt port paralel si serial. optiune pt usb nu au nici unul :( Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 2, 2006 Partajează Postat Iulie 2, 2006 cum pot programa un SNxxxx(nu mai stiu cum ) microcontrolerFara computator se poateNu incerc pe USB nici mort> Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum