Vizitator Liviu Mic Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Am intrat in posesia unui aparat de radio HORNYPHON model LORD 39B fabricat in ani 1938-1939 aparatul a stat de peste 40 de ani in podul unei case vechi mi-la dat batrinica care locuieste acolo mi-a spus ca la acest aparat asculta tatal ei.Aparatul arata foarte bine nu se vede sa fi fost reparat dar fiind un model fara bloc de alimentare are cordoanele de legatura la surse filament si tensiune anodica,mi-a dat din pod si acumulatorul pentru tensiunea de filament arata foarte bine estetic darnu va mai putea fi incarcat o sa-l pastrez in colectie.Nu stiu daca aparatul functioneaza nu am schema si nu stiu cu ce tensiuni sa-l alimentez,multumesc celui care ma va ajuta cu o schema sau cu ceva indicatii in acest sens. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 http://www.trioda.com/shop/schematic/es ... bw144b.gif Tensiunile indicate in schema sunt 2v-filament, 130v-tensiune anodice Ar fi interesant sa-l si vedem,inclusiv acumulatorul.Asadar, asteptam poze. Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Multumesc pentru schema!O sa revin si cu poze. Link spre comentariu
Vizitator Liviu Mic Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Deocamdata pozele aparatului nu am facut poze la acumulator dar o sa revin si cu el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum