Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lag tastatura in unele jocuri

adicontakt

Postări Recomandate

asadar am un pc cu urmatoarea configuratie

Posted Image

si un kit de tastatura + mouse microsoft wireless (tastatura wireless 1000 si mousul wireless optical mouse 2000)

sistem de operare win 7 x64 cu toate updateurile la zi

driverele updatate si ele atat la placa video cat si la mouse si tastatura , bateriile incarcate full

problema vine in felul urmator la anumit jocuri am lag la tastatura de vre-o 0,5 secunde sau chiar o secunda

nu e de vina placa video sau calculatorul deoarece jocurile ruleaza destul de bine fara frameuri

am incercat si cu o alta tastaura pe usb aceiasi problema

cu gamepad merge bine

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

5

• riderinblack

2

• DonNCSS

2

greu de gasit in ziua de azi tastatura ps2 dar o sa cautvirusi nu sunt (scanat cu 2 antivirusi diferiti)problema e lung discutata pe web se pare ca nu sunt singurul , ba ca e driverul video de vina , variantele noi asa ca am bagat primul driver care l-am avut , ba ca foloseste prea mult din procesor si trebuie setata cu prioritatea mai joasa jocul , am facut si asta tot degeaba , ba ca de vina e stickykey din win 7 , le-am dezactivat si varianta asta a ramas fara rezultat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări