adicontakt Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 asadar am un pc cu urmatoarea configuratie si un kit de tastatura + mouse microsoft wireless (tastatura wireless 1000 si mousul wireless optical mouse 2000) sistem de operare win 7 x64 cu toate updateurile la zi driverele updatate si ele atat la placa video cat si la mouse si tastatura , bateriile incarcate full problema vine in felul urmator la anumit jocuri am lag la tastatura de vre-o 0,5 secunde sau chiar o secunda nu e de vina placa video sau calculatorul deoarece jocurile ruleaza destul de bine fara frameuri am incercat si cu o alta tastaura pe usb aceiasi problema cu gamepad merge bine Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Cu o tastatura pe PS2 ai incercat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 am incercat cu un adaptor usb/ps2 aceiasi treabainnebunesc de cand tot caut pe net o solutie Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Un update la bios ai incercat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 am ultima varianta de bios , si da l-am mai flashuit odatace ma enerveaza e ca , cu gamepadul merge fara problema dar nu sunt eu obisnuit sa joc cu gampadul Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Trebuie sa fie ceva,virusi,vreun driver bagat prost............pur si simplu nu are ce sa-ti sacadeze la setari modeste pe pc-u ala. Link spre comentariu
riderinblack Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Incearca o tastatura simpla, ps2. Fara adaptoare si alte cele..... Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 greu de gasit in ziua de azi tastatura ps2 dar o sa cautvirusi nu sunt (scanat cu 2 antivirusi diferiti)problema e lung discutata pe web se pare ca nu sunt singurul , ba ca e driverul video de vina , variantele noi asa ca am bagat primul driver care l-am avut , ba ca foloseste prea mult din procesor si trebuie setata cu prioritatea mai joasa jocul , am facut si asta tot degeaba , ba ca de vina e stickykey din win 7 , le-am dezactivat si varianta asta a ramas fara rezultat Link spre comentariu
Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Cum sa fie greu de gasit? O tastatura PS/2 o gasesti peste tot, la preturi diferite, doar daca ai cumva o placa de baza cu iesiri seriale, aia da.. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 mă refeream de împrumut nu de cumpărat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum