Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentator cdplayer auto

Postări Recomandate

nu-mi functioneaza cu nici un adaptor din cate am, doar cu un singur adaptor al unui hardisk extern, care are 2 iesiri: una de 5voltzi si una de 12. normal ca l-am legat la aia de 12. vreau sa spun ca este singurul adaptor care are capacitatea de a mentine in functiune acest cdplayer auto..in rest alte adaptoare il tin in standby si merge decat demonstratia la el..(aceea cu sony power 50 w ..etc nush ce mai zice) cand il aprind moare. Cu acest adaptor merge perfect si scoate super si la maxim..(am 4 boxe legate la el 2fata 2 spate) insa adaptorul are un mic fluierat in el, si acesta se skimba mereu..adik cand citeste cd-ul sau cand dau pe radio sau cand il inkid..plus ca se incing aman2..si adapt si cd-ul..adaptorul este cam complicat, are 2radiatoare pt 3 tranzistori mari..nush ce-s aia:) credeti ca pot gasi un adaptor numai pt cdplayer?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Stai asa ca nu am inteles . . . Ce anume ai legat tu? Un cd-player auto alimentat in casa??? sau nu am inteles eu bine...Sueratul din adaptor se aude pt ca cd-playerul trage mai mult curent din adaptor, decat pt ce este facut acesta. Ca sa alimetezi in casa un cd-player de masina, ti-ar trebui un transformator de la 220 cam la 11V, o punte de vro 10-15A si condesnsatoare de filtraj mari. Traful il alegi sa iti acopere curentul consumat de player. Poti de asemenea sa folosesti si o sursa de PC.

Link spre comentariu

da, ai inteles bine..am inteles dece suiera ala..ok ms de asta. bun, eu sunt in italia si nu-s p-aici surse cum am acasa in craiova:) aici nu am de unde sa cumpar transf asa..simplu, doar daca cumpar un aparat din care sa iau acel traf...uf..e najpa in italia cu kestii d-astea:) akas e parfum..ce vreau am:) aici :finga: la toti :supz: d-aia zik..k m-e najpa..vreau insa de vreo 2 sapt sa scot dintr-un receiver de antena satelit curent pt cdplayer, ca nu-l mai folosesc la nimik acel receiver..am luat din tara d-ala de la digitv si de asta nu mai am nevoie:) daca vreti va arat niste poze cu skema acelui receiver..ms

Link spre comentariu

Italia . . nice :finga: partea proasta e ca alimentatorul de la receiverul tau 100% nu scoate destui amperi cat sa alimenteze cd-playerul, si e posibil sa nu scoata nici 12V ci alata tensiune....asa ca pe moment cred ca e mai indicat sa ramai cu adaptorul tau, sau sa cauti da cumperi ceva adaptor de la 220 la 12 la un curent de macar 4 A, daca se gaseste...Bafta!

Link spre comentariu

pei asta e, ca n-am gasit de amperaj mare.. majoritatea sunt la miliamperi..are multe iesiri receiveru ala din trafu lui, insa n-am nici makar un voltmetru aci..o sa caut sa-mi iau..oricum..vad eu c fac cred ca tot dintr-un aparat o sa-i dau curent la cd pt ca...asha presimt si asha-mi place..sa le combin intre ele :supz: :smt006

Link spre comentariu

mda pei am un 5+1 dar nu l-am desfakut inca sa vad ce-i in el, pt ca nu am nevoie de el la cdplayer pt ca scoate destul de mult 50W pt casa..n-am nevoie sa-l leg la acel 5+1..nush...ma gandeam dintr-un tv sa gasesc vreo 12V buni, daca o avea...ca-l tzin langa tv si ash trage 2 fire..dar..gasesc 12V buni pt el in tv???

Link spre comentariu

Cel mai simplu este sa-ti cumperi o sursa de PC (second hand.. noname.. whatever) si folosesti iesirea de 12V.. care este si superstabilizata si debiteaza cel putin 10A (functie de puterea generala debitata de sursa). Sursele de peste 350W suporta cel putin 15A pe 12V..

Link spre comentariu

ok prieteni m-ati convins :yawinkle: am un jaf tzinut pe la serviciu printr-o cutie, o sa-i iau doar sursa cand o sa am timp si fara sa ma vada nimeni, si las acolo unitatea sa nu zica cineva ca s-a furat :smt003 o sa vad ce-mi mai trebuie..daca mai am ceva de luat ca-i slab rau..oricum e ras. Ok deci asha am sa fac, multzam de sfaturi :bere:

Link spre comentariu

beetooonn, ce credeti ca am facut azi? normal, am luat sursa si mere :supz: doar ca i-am skimbat fan-ul ca facea galagie ala..ma indragostii de cd-playeru asta acum :goodman: ce rugaminte ash avea la voi: sa-mi spuneti daca pot sa-i dau semnal audio din exterior!! cam unde ash putea sa-i leg si sa scot prin el... imi place cum se aude + ca are la egalizator (jazz rock pop si altele..) scoate mai mijto ca 5+1 meu :smt001 aveti idee cum? l-am desfacut insa nu are intrare audio..ci doar pt joystick de telecomanda, intrare de sensor pt telecomanda IR , iesire pt subwoofer...m-am gandit ca exista niste trasee, fire care au semnal de la unitatea care citeste cd-ul si intra in placa cu piese..nush dar tr sa fie o solutie !!! ce zicetzi? :smt006

Link spre comentariu

Sa intervii pe "traseu" e mai complicat - tre sa pui un comutator gen "AUX" etc.. ideea este sa te bagi cu semnalul inainte de potentiometrul de volum (sau inainte de egalizor, daca este inainte de potentiometrul de volum).Cel mai "safe" este sa faci rost (esti baiat descurcaret, vad!) de un adaptor pentru radio.. este un fel de microemitator (se alimenteaza de la priza de bricheta, in general) care ia semnalul de la intrare (unde bagi ce semnal vrei tu) si-l moduleaza pe o purtatoare (frecventa) din banda FM.. de obicei poti selecta din citeva frecvente disponibile, ca sa nu "calci" peste vreun post FM local. Evident, urmeaza sa "prinzi" noul post FM pe radio.. si gata!PS: Vezi poate mai ai pe la servici vreo "cutie" cu asa ceva! Spor!

Link spre comentariu

pfaa..multzam mult :smt028 dap, am idee acum ce caut :weedman: imposibil sa nu fie aici daca-i si-n romania :smt005 presupun ca n-o sa ajunga tehnologia sa faca claritate mai buna ca pe fir..si ma refer la orice ex: retea whireless sau aceste module..firul ramane inca fir pt mine :) sunt mai sigur pe fire pt ca "aerul" asta..pot interveni "turbulentze" sau obstacole.. insa la fire pana nu le tai ..esti sigur pe ele, insa facute cu cap. (nu sa pui 380v pe firul de la casti)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări