Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Va salut cu respect ! As vrea sa ma ajutati in alegerea boxelor pentru receiverul meu , Pioneer VSX-817 (110W x 7). Bugetul de care dispun este de 2500 lei. Camera in care vor fi amplasate este de 25mp. Am tot citit pe forum , dar parerile sunt impartite. Ma orientasem spre Magnat Monitor 2000 , insa orice se incadreaza in bugetul meu si are aceleasi specificatii sau mai bune ma intereseaza.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Este multicanal, inteleg ca te intereseaza 2 incinte, pentru stereo? Sau... ? Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Ma intereseaza boxele pentru front , sa fie de podea. Vreau sa fie puternice si sa aiba fidelitate , ulterior urmand sa imi completez sistemul si cu celelalte boxe pentru surround , respectiv subwoofer.Bugetul meu este 2500 lei pentru cele 2 boxe.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Magnat Monitor Supreme 2000;O alegere buna in banii astia, DAR, au impedanta de 6Ω. S-ar putea sa-ti sugrume amplitunerul... in ideea asta, cu o suma modica in plus, as merge pe JBL Studio 190... Link spre comentariu
Yoshiro Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Daca SH nu e o varianta si vrei neaparat noi, eu unul as cauta niste Cerwin Vega CLS-12 daca gasesti ceva prin stocuri vechi daca nu varianta noua XLS-12. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Nu prea mai dai de Cerwin Vega, am impresia ca a fost un singur importator si ceva s-a intimplat ca nu mai dai deloc de ele prin magazinePoate mai gasesti pe la site-uri de okaziuni Link spre comentariu
Yoshiro Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 gasesti pe amazon Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Lasand impedanta la o parte, trebuie sa-ti pui problema daca vei reusi sa completezi sistemul, cu sateliti/central/subwoofer activ. http://www.cerwinvega.com/home-audio/xl ... akers.html Mai mult decat atat, in conditiile in care amplitunerul tau are 110Wx7, dar, are un consum specificat de 370W, sa nu fie usor cam prea mult pentru el... si crede-ma ca stiu cum se comporta un amplituner cu specificatia 7x120W, cu consum de 820W. Si acela cred ca e prea putin... Dincolo de asta, intreaba-te daca iti incap in camera, toate gramada, pentru ca nu sunt cele mai discrete boxe din lume. Numai spun ca sunt mai urate decat un pudel chel manjit cu shaorma, ca deja e o chestie subiectiva... Am cautat destul de mult aseara, eram curios ce mai e de gasit pe la noi... din ce-a ramas la noi, raportat la cerintele/nevoile tale, eu am ales; Si o declar ca fiind strict parerea mea. Daca mergi pe varianta "afara", ai pe Germania muuuulte alte variante... Spre exemplu; http://www.t-online-shop.de/jbl-es-100- ... =affilinet In acest moment, la noi, NU VEI GASI O VARIANTA MAI BUNA, pret/calitate/nivel al asteptarilor!!! 2720 lei/pereche, fara livrare! Frequenzbereich (-3 dB): 32 Hz - 40 kHz Maximale empfohlene Verstärkerleistung: 250 Watt Belastbarkeit (Dauer/Spitze): 125/500 Watt Wirkungsgrad (2,83 V/1 m): 91 dB Nennimpedanz: 8 Ohm Übergabefrequenzen: 450 Hz 3.000 Hz - 24 dB/Oktave;12.000 Hz - 18 dB/Oktave Bass-Chassis: 2 x 250 mm PolyPlas™-Membran, magnetisch abgeschirmt Mittelton-Chassis: 100 mm PolyPlas™-Membran, magnetisch abgeschirmt Hochton-Chassis: 19 mm Hochtonkalotte aus Titan-Verbundmaterial, magnetisch abgeschirmt,EOS-Schallführung Super-Hochton-Chassis: 19 mm Polyester-beschichtete Membran hinter einer ringförmigen Abstrahlöffnung, magnetisch abgeschirmt, EOS-Schallführung Maße inklusive Frontabdeckung (H x B x T): 1149 x 305 x 422 mm Gewicht pro Lautsprecher: 29,0 kg Si gasesti toata familia; http://www.preisroboter.de/Produkte/TV+ ... JBL&page=1 P.S. Si as putea sa va arat preturi comparative, Germania/Romania, ca sa intelegeti cat de jegosi sunt unii romani ai nostri, cand vine vorba de facut bani din nimic... Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri !Receiverul meu are optiunea de a seta impedanta pentru boxe intre 6 si 8 ohmi. Care ar merge mai bine ? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Evident cele de 8. Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Ce parere aveti de aceste boxe ? http://www.dm.ro/cerwin-vega-ve-12-o-bucata-p2893.html Ca specificatii sunt decente ? Isi merita banii ? Multumesc Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Le are un prieten de-al meu si se aud foarte bine mai ales pe bas ca e destul de mareAu protectie pe difurile de inalte, daca ai un amplificator mai mic ca putere ai sa observi ca isi fac treaba protectiile daca forjezi ampliful mai mult de cat poate ''duce'' el.Ar fi bine sa asculti boxele inainte sa le cumperi :)Suna-i pe aia de pe site si vezi daca le au, deobicei site0urile astea lucreaza cu stocurile impotratorului Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 In concluzie sunt o alegere buna ? Si daca da , de unde as putea sa le achizitionez ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Suna-i pe aia de pe site si vezi daca le au, deobicei site0urile astea lucreaza cu stocurile impotratoruluiDaca nu ai remarcat sfatul oferit mai sus , este clar pentru toata lumea ca userii " sfatosi " au pierdut vremea degeaba cu tine ...Auditii placute ! Link spre comentariu
Vizitator Claudiu D Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 I-am sunat stimate hpavictor pe cei care administreaza site-ul si mi-au spus ca nu le mai au pe stoc. In concluzie am ascultat sfatul celor de mai sus si am intrebat daca stie cineva de unde altundeva le-as putea achizitiona.Auditii placute si tie ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum