ady000 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Salutare am facut rost de la cineva de un etaj final de la un sistem 5+1 este format din 2 tda 7265 si tda 7377Intrebarea e daca as putea face un amplificator cu 2 iesiri din el si la ce putere ar fi sunt pe dinafara cu electronica unde lipesc firele pentru intrare si cele pentru iesire audio ca cele de transformator se vad unde vin pun si ceva pozEVa rog nu dati cu parul ... Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... s/1478.pdf Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/stmicroelectronics/1478.pdfLa ce il ajuta pdf-ul devreme ce omul deja a specificat ca este slab pregatit? Sunt destui utilizatori cu pretentii care habar n-au sa interpreteze pdf-urile, ma indoiesc ca autorul acestui subiect ar intelege ceva din datasheet.@ady000 refa poza 3 unde apar acele 3 mufe grupate dar schimba unghiul camerei astfel incat sa apara cat mai clar scrisul din dreapta fiecarei mufe, chiar langa ele, apoi mai ai o mufa solitara in dreapta fa un prim plan si cu ea si tot dintr-un unghi care sa permita vizualizarea calara a scrisului, si nu in ultimul rand o poza cu spatele placii, partea cu trasee. Link spre comentariu
ady000 Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 scuze ca nu am putut intra azi pun pozele... Link spre comentariu
ady000 Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Acolo sunt toate Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Ok, pai te poti folosi de TDA7265 de la care poti obtine o putere mai mare in configuratia de pe acea placa, undeva pe la 20W pe canal, ai nevoie de transformator cu 2 iesiri simetrice de 12Vca, minim 5A, cu priza mediana, canalele folosite sunt SW-Subwoofer si C-Central; iata o imagine prelucrata cu indicatii despre ce conexiuni trebuiesc facute: Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9L-0WC-XmJE&feature=plcp merge chiar acum ascult muzica pe el Multumesc @Marian Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Felicitari, ma bucur sa vad ca instructiunile mele au fost de folos, asa cum ti-am scris in com si pe youtube sa te bucuri de el cat mai mult. Link spre comentariu
ady000 Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Felicitari, ma bucur sa vad ca instructiunile mele au fost de folos, asa cum ti-am scris in com si pe youtube sa te bucuri de el cat mai mult. Multumesc...Incerc sa invat cate ceva de la cei mai buni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum