csl1131 Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 daca am un scaner, care nu cred ca stiu sa faca recunoastere de text(de fapt nici drivere nu am gasit ,ca mi-l recunoaste windowsul automat) e vreun program care sa imi recunoasca si scrisul....????sau cum pot sa imi fac sa imi recunosc scrisul altfel..??? Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Incearca cu utilitarele de recunoastere text de la alte modele de scanere, s-ar putea sa mearga...spre exemplu cei de la lexmark au softuri faine.Din cate stiu eu, recunoasterea de text nu tine de scaner, ci de soft. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 incearca "abby fine reader" cam asa cred ca se numea, face o treaba buna Link spre comentariu
dividivus Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Incearca cu Omnipage Pro. Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 am incercat abby fine reader si isi face treaba ff buna Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2006 Partajează Postat Iunie 28, 2006 Abby fine reader v8.0 merge bine si recunoaste si caractere romanesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum