Untold Postat Mai 19, 2015 Partajează Postat Mai 19, 2015 Foarte fain, pare un mic tanc, felicitari! Ce sursa de alimentare ati folosit, SMPS? Si ati mai intercalat un opamp intre corector si SRPP? Link spre comentariu
Den Postat Mai 19, 2015 Autor Partajează Postat Mai 19, 2015 Alimentare smps pe filamente + 2 trafuri de 21w cap in cap.Initial am avut un transformator cam puternic,dar l-am indepartat pentru siguranta mai mare. Opamp e doar drept buffer pe intrare si atat.Fata de schema am adaugat mod pentoda si am modificat alimentarea,180v mod trioda si 220v mod pentoda,plus marita valoarea rezistentelor din nfb la 18 k,respectiv 33k.oricum ,pentru casti cu impendata de peste 60ohmi nu pot folosii in mod pentoda prima pozitie,amplificarea fiind cam mare..Are vreo 6 kile tancul,4 trafuri +drosel. O sa vad in curand si ce poate ca m-a mancat undeva sa nu masor nimic in teste. Daca comut in functionare in mod repetat intre trioda si pentoda se poate strica lampa? Link spre comentariu
Den Postat Mai 20, 2015 Autor Partajează Postat Mai 20, 2015 Am pierdut cam toata ziua sortand la lampi dupa thd si nivelul de iesire.. Pana la urma am reusit sa echilibrez oarecum cele doua canale.Thd la nivel mediu de ascultare de 0.0x si thd cam de 0.8 la volum maxim ,in mod trioda..!Test momentan doar cu o lampa pe iesire,sa vad cum le combin in paralel,pentru ca nu am gasit 4 lampi la fel.. Sarcina direct castile. Link spre comentariu
Den Postat Mai 20, 2015 Autor Partajează Postat Mai 20, 2015 (editat) Test de banda,trioda vs pentoda.Placa de sunet e pe un leptop,automat ca se inneaca.. Editat Mai 20, 2015 de Den Link spre comentariu
300B SE Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Va rog sa ne spuneti cum stati cu acest experiment? Eventual sa ne lamuriti despre trafo de iesire... . Multumesc! Editat Octombrie 31, 2015 de matropower Link spre comentariu
Den Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Este capat de linie..Aparatele l-am dat..de ceva timp.. Din lipsa de timp si de transformatoare iesire valabile nu am mai facut nimic.Eu nu bobinez,iar cine o face normal ca cere.. Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Este capat de linie..Aparatele l-am dat..de ceva timp.. Din lipsa de timp si de transformatoare iesire valabile nu am mai facut nimic.Eu nu bobinez,iar cine o face normal ca cere.. ? cel putin ca scriere!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum