Vizitator night_watch3r Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 vreau sa imi fac o mufa care sa-mi arate pe TV ce se vede pe monitor. nu am iesire dintr-aia speciala. oare merge sa fac o cablu care sa il conectez la mufa aia cu multi pini si sa o bag in TV in euroscart? Link spre comentariu
pisoiu Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Nu poti. Pe mufa cu 15 pini din PC (daca asta e "mufa aia cu multi pini") ai semnale RGB si semnale de sincronizare, pentru standardele de iesire PC (imagine neintretesuta, frecvente scanare orizontala conform modului video folosit, in orice caz, peste 30KHz), iar un TV are nevoie la intrare de semnal videocomplex, la parametrii TV (imagine intretesuta, frecventa orizontala 15,625 KHz). Nu poti face conexiune directa intre iesirea video PC si intrarea TV. Ai nevoie fie de un convertor, fie de o placa video cu iesire TV./pisoiu Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 era un montaj f simplu cu integrat(nu mai stiu adresa) care facea adaptarea intre placa video si tv dar calitatea imaginii era slaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum