Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda masina rc

Vizitator SpeedFan

Postări Recomandate

Vizitator SpeedFan

Salut. Am o masina teleghidata firma NIKKO cumparata din germania acum 8-9 ani. Masina inca functioneaza dar nu mai gasesc telecomanda. Am imprumutat de la un prieten 2 telecomenzi (una de 27mhz si una de 35mhz) iar cu cea de 27 mhz functioneaza , doar ca e putin diferit controlul (cand dau stranga merge in fata si asa mai departe) , telecomanda de la prietenul meu este aceasi firma NIKKO. Ce pot face? Pot cumpara o telecomanda de 27mhz de la orice firma sau trebuie neaparat NIKKO ? Astept un raspuns. Multumesc !Am gasit si niste poze pe google cu masina ca sa vedeti cum e.post-40850-139829529768_thumb.jpgpost-40850-139829529772_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca nu este de imprumutat puteti sa taiati traseele la butoane si sa le legati apoi in ordinea data pentru functiunile masinii. Conteaza sa aveti toate comenzile pe noua telecomanda, chiar daca sunt in alta ordine.Daca va hotarati sa cumparati o telecomanda mai intai desfaceti masinuta si vedeti ce integrat are in receptor, google, apoi integratul emitator, de obicei se discuta in pereche pe vre-un forum. Apoi cautati cateva modele care ar putea avea acel integrat si le testati. Daca au toate comenzile dar plasate diferit nu-i bai, se pot realoca.Daca nu este telecomanda proportionala atunci merge cam orice telecomanda de la orice masinuta ieftina chinezeasca, pe 27MHz, majoritatea au patru comenzi.

Link spre comentariu
Vizitator SpeedFan

4 comenzi avea telecomanda . Incerc sa mai fac rost de o telecomanda chinezeasca de 27mhz sa vad daca merge . Daca merge cumpar din piata de vechituri o masina cu tot cu telecomanda la 20 25 de lei ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări