fum3z Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Salut.Am si eu un telefon siemens c65 care e blocat intr-o retea din romania...si nu pot sa-l decodez.I-am facut test point exact cum trebuie...am folosit rezistente de:30ohmi,220ohmi,100ohmi....2k si nimicNu intra in Service mode.... :toimonster: Am softuri perfect compatibile care le-am mai folosit la alte telefoane.Ps.Am cablu de date perfect compatibilNu am voie sa zic ce softuri folosesc???? Link spre comentariu
one Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Ar trebui sa mearga cu rezistenta de 30 ohmi.Din cate am vazut eu, trebuie sa fie intre 16-50Ω. Eu am pus de 22 si parca si de 100 si a mers.Si dai power la tel din cei 2 pini care ii ai in poza cu test pointul.Daa... :finga: zi si mie ce soft folosesti (pe PM).Aa, dar cablul unde il conectezi ? Ai interfata? Spui ca la alte telefoane a mers... Link spre comentariu
one Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Iti zic eu ce soft sa folosesti: Martech :snakeman: Link spre comentariu
fum3z Postat Septembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Gata l-am rezolvat...era o problema cu windowsXP...am incercat in 98se si a mers din prima...Ms la toata lumea... :prayer: Topic closed! :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum