Vizitator seracovan veronica Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 cine a scimbat placa electronica la centrala Junkers??este bine sa stim , calitatea acestor piese este sub orice critica, eu am schimbat-o pina acum de 4 ori si acum la doua luni de folosire s-a stricat din nou aceeasi placa, este poate de competenta protectiei consumatorului? sau?? Link spre comentariu
asyx Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 toate cu acelasi defect? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Nu, aceasta placa se strica datorita fluctuatiei de tensiune din retea. I-ti recomand un stabilizator de tensiune, fie el si chinezesc. Deobicei la aceasta placa se strica releul, in rest este fiabila. Link spre comentariu
Vizitator seracovan veronica Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 am montat un stabilizator de tensiune dar cu toate acestea tot placa s-a stricat inca de cind centrala se afla in garantie, acum am montat alta, sper sa nu se mai strice si asta este din nou in garantie, am platit pentru ea vreo 600 lei, are garantie un an, as vrea sa stiu din ce cauza se strica sa stiu sa evit, stabilizatorul de tensiune era deja montat cind s-a strcat placa.cu banii istia imi fac teracota si cumpar lemne si ne intoarcem iar in evul meiu,mai "romantic"nu?? eu va ,multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului posting.php?mode=reply&f=68&t=133827#http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=68&t=133827# Link spre comentariu
Vizitator aniel Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 De unde pot cumpara si eu o placa pt un junkers Link spre comentariu
avolocaru Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Va sfatuiesc sa schimbati centrala, piesele pt Junkers sunt in general foarte scumpe comparativ cu alte CT. Apoi, in functie de model sunt si cam proaste la capitolul randament.PSVa recomand sa apelati la o firma serioasa si autorizata. Conform legii nu aveti voie sa interveniti la CT. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Ce firme de centrale sunt fiabile, se repara repede, si sunt mai accesibile la pret ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum