Aurelian6n2 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Buna ziua, am aceasta masina de spalat care prezinta o defectiune cam dubioasa si anume "scapa" apa in cuva cand nu este folosita. Deci daca o las peste noapte cu robinetul de alimentare deschis, a doua zi dimineata cuva este cam pe jumatate cu apa, daca las hobloul deschis ma trezesc cu o balta de toata frumusetea in casa. Acest fenomen a aparut de vreo cateva zile, masina a iesit din garantie.Ce ar trebui sa verific, vreo electrovalva colmatata sau ce are ? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 ai cam raspuns singure posibil sa fi intrat ceva impuritati la electrovalva si nu se mai inchide perfect, sau dupa cum am observat si la mine atunci cand presiunea este mica la apa nu se mai inchide bine electrovalva, e posibil sa aiba un sistem de inchidere care are la baza presiunea apei.Incearca sa cureti filtru care se afla exact la intarea furtunului de apa in ea, si daca nici atunci nu merge trebuie schimbata.eu am desfacut-o pe a mea si am bagat apa cu presiune si s-a curatat, dupa ce am pus-o la loc a pers perfect Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Multumesc, o sa incerc cele enumerate mai sus. Adevarul este ca de vreo cateva zile presiunea apei este scazuta din cauza unor lucrari in zona. Daca se dovedeste a fi electrovalva defecta unde as putea gasi de cumparat una noua ? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 La mine in oras sunt cateva magazine de specialitate dar nu sunt sigur daca au pentru acest tip de masina de spalat, daca nu incearca la reprezentanta unde se fac garantiile imposibil sa nu aiba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum