Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce stiti de acest amplificator: SYSTEM 777

Postări Recomandate

Am gasit sa fac un schimb cu un buzoian de-al meu amplificatorul din imagine http://www.google.ro/imgres?q=power+amp ... 0,s:0,i:82 , ideea e ca nu am gasit nimic despre el, si mie numele acesta nu imi spune nimic. a avut cineva asa ceva, cine e producatorul, ce caracteristici are, finalii sunt pe tranzistori sau pe circuite integrate? schimbul consta sa ii dau un amplificator de putere mai mica adica un sony ta-fe 700r ce am eu acum in schimbul acestuia, si eventual ceva diferenta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am avut si eu 7700, finali stk cum spunea colegul "ari"eu per total am fost multumit de el, suna foarte ok pt segmentul lui, carcasa spatioasa, la un moment dat vroaim sa il fac 2.1 ca imi permitea spatiul dar am renuntat la idee si la el dupa ce am trecut pe ceva mai vintage si mai hi-fi

Link spre comentariu

Ce mi s-a parut mie interesant la aceste Sharp-uri....am avut toata linia cu tot cu boxele originale si suna al naibii de bine.

In schimb ampliful asta pus pe alte boxe, lasa de dorit(cu sau fara restul liniei). O fi vreun matching audiofil :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări