dumi_bv Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Buna seara,Aceasta masina are placa de comanda L1373 invensys 475560. Am gasit integratul LNK304 defect.L-am inlocuit, am verificat restul pieselor din sursa, totul pare ok dar C.I. nu starteaza, are 300v, dar nu se aprinde nici un led. Are vreo conditie sa starteze si nu poate fi verificata "pe masa"?Multumesc. Nici montata pe masina nu s-a aprins nici un led. Link spre comentariu
ALEy Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Buna seara,Aceasta masina are placa de comanda L1373 invensys 475560. Am gasit integratul LNK304 defect.L-am inlocuit, am verificat restul pieselor din sursa, totul pare ok dar C.I. nu starteaza, are 300v, dar nu se aprinde nici un led. Are vreo conditie sa starteze si nu poate fi verificata "pe masa"?Multumesc. Nici montata pe masina nu s-a aprins nici un led.Masoara pe primul condensator 1000mic/16v dac ai 12 volti.Scoate de pe http://www.datasheetcatalog.com schema cu LNK304 si ai sa observi care din terminale formeaza 12v. (eventual conecteaza o sursa de 12v pe cond si vezi cum se comporta)Ar trebuii sa lucreze partea de semnalizare(LED) fara so montezi pe masina !Inainte de LNK ai o rezistenta de citiva ohmi (folosita ca siguranta).Verifica tensiunea cu un bec (15W/230v) paralel pe volmetru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum