Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defectiune ceasuri bord

Vizitator pavel mihai

Postări Recomandate

Vizitator pavel mihai

buna seara!am un ford focus la care ceasurile de bord ,de fapt acele se misca atunci cand masina este oprita.daca scot bornele bateriei nu se mai intampla acest lucru.oare de ce?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorofteius

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Poate juca mufa de alimentare. Focus-ul cand bagi mufa isi duce acele spre stanga pana la capat si apoi le pune in pozitie daca a fost deconectat total de la tensiune.Deci, daca dai borna jos, cand o pui la loc o iau spre inapoi si apoi se duc la 0.Daca se scoate mufa de la bord, acelasi lucru.Verificati mufa, ca nu e greu deloc la focus de dat jos bordul.

Link spre comentariu

buna seara!am un ford focus la care ceasurile de bord ,de fapt acele se misca atunci cand masina este oprita.daca scot bornele bateriei nu se mai intampla acest lucru.oare de ce?

De fapt nelamurirea care e... de ce nu se misca acele din bord cu bateria decuplata? :rade: Verifica starea bateriei,la tensiune necorespunzatoare,cam asa se intampla,si e primul semn ca bateria e obosita si tre sa vezi ofertele de piata...asta ar fi una din explicatii.Mai poti verifica si consumul in gol pe baterie,si nici incarcarea n-ar fi rau de verificat,si daca dupa toate astea nu dibuiesti nimic poate e bine sa mergi la un electrician auto si te lamureste...un lucru e cert,nu e un comportament normal,si trebuie remediat prin eliminarea cauzei,prin decuplarea bateriei,elimini doar efectul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări