Vizitator aramis71 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Buna seara, Am instalat acest program de inscriptionare si dupa ce inscriptioneaza imi da urmatorul mesaj:burning failed (-110,67769c2b). Interesant este faptul ca pe DVD este inscriptionat filmul , dar nu il pot deschide.... Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 In primul rand incearca cu un DVD-RW. Apoi incearca si cu alte burnere, sunt multe freeware. Uneori pot fi incompatibilitati intre sistemul de operare, versiunea de Nero, sa zicem, si hardware-ul PC/laptop. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Buna seara ! In ce format este acest film al dvs??Astept ! Link spre comentariu
Vizitator aramis71 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Buna seara ! In ce format este acest film al dvs??Astept !Format iso. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Nu ati incercat si dvs cu urmatoarele programe nero sau cu DVD Shrink ????Astept raspunsul ! Link spre comentariu
Vizitator aramis71 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Am sa incerc acum cu nero 7 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Am sa incerc acum cu nero 7Ok,dar ce sistem de operare aveti ??Astept raspunsul ! Link spre comentariu
Vizitator aramis71 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Windows 7 ...... Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Pe un XP 32biti, Nero 6 mergea perfect in timp ce 7 Premium mi-a busit 6-7 dvd-uri pana m-am trezit si am revenit la Nero 6. Nero 7 merge pe XP x64, in timp ce pe win7 prof. da eroare la instalare, asa ca merge Nero 8. Pe vremuri luai un CD-RW sau DVD-RW si-ti dadeau si un Nero. Ingora ce-am zis mai sus Sa o luam de la chestii foarte simple: un film nu trebuie sa fie .iso, .rar, .img samd. Daca tragi un film din 2012 aparut foarte recent pe torrent, ai sanse sa gasesti fake-uri cat incape, in special pe isohunt. Un fake nu depaseste 1.5Gb, zic asta din experienta; de regula are 680-...900mb. Extensia .iso "normala" poate fi dezarhivata cu 7zip si poti vizualiza astfel continutul. Cauta pe http://subtitrari.regielive.ro/ subtitrarea la varianta de film gasita; e imposibil sa gasesti una pentru un fake alde .DVD-Rip.x264" sau "XVid.AAC". Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Windows 7 ......Pai daca aveti sistemul de operare wind......7 nu o sa va mearga cu nero 7.Eu asi zece sa incercati direct cu nero 8 sau chiar cu nero 9 .Pai daia v-am si intrebat ce sistem de operare folositi (aveti) pe pc-ul sau pe laptop-ul dvs . Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum