Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod eroare power iso

Vizitator aramis71

Postări Recomandate

Vizitator aramis71

Buna seara,

Am instalat acest program de inscriptionare si dupa ce inscriptioneaza imi da urmatorul mesaj:burning failed (-110,67769c2b). Interesant este faptul ca pe DVD este inscriptionat filmul , dar nu il pot deschide....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator andreimihai3

In primul rand incearca cu un DVD-RW. Apoi incearca si cu alte burnere, sunt multe freeware. Uneori pot fi incompatibilitati intre sistemul de operare, versiunea de Nero, sa zicem, si hardware-ul PC/laptop.

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Pe un XP 32biti, Nero 6 mergea perfect in timp ce 7 Premium mi-a busit 6-7 dvd-uri pana m-am trezit si am revenit la Nero 6. Nero 7 merge pe XP x64, in timp ce pe win7 prof. da eroare la instalare, asa ca merge Nero 8. Pe vremuri luai un CD-RW sau DVD-RW si-ti dadeau si un Nero.

Ingora ce-am zis mai sus :nebun: Sa o luam de la chestii foarte simple: un film nu trebuie sa fie .iso, .rar, .img samd. Daca tragi un film din 2012 aparut foarte recent pe torrent, ai sanse sa gasesti fake-uri cat incape, in special pe isohunt. Un fake nu depaseste 1.5Gb, zic asta din experienta; de regula are 680-...900mb. Extensia .iso "normala" poate fi dezarhivata cu 7zip si poti vizualiza astfel continutul. Cauta pe http://subtitrari.regielive.ro/ subtitrarea la varianta de film gasita; e imposibil sa gasesti una pentru un fake alde .DVD-Rip.x264" sau "XVid.AAC".

Link spre comentariu

Windows 7 ......

Pai daca aveti sistemul de operare wind......7 nu o sa va mearga cu nero 7.Eu asi zece sa incercati direct cu nero 8 sau chiar cu nero 9 .Pai daia v-am si intrebat ce sistem de operare folositi (aveti) pe pc-ul sau pe laptop-ul dvs . :da Succes !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări