misuraelectronic Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 acest tvc este construit pe sasiul 12.5...rezulta ca merge telecomanda de beko , de la 12.5 in sus...!ps...diagonala in gasirea telecomenzii este pentru amatori / looseri....profesionistii au nevoie doar de procesor si-atit ...!vad ca anumite persoane se complac din ce in ce mai mult cu statutul de imediat de dupa slash si tin cu tot dinadinsul sa se mai si laude public cu acesta ...! am dat raspunsul corect , concret si final inca de ieri , 26/11/2012 , la orele 15 plus 42 de minute dupa-amiaza ...! comentariile ulterioare sint inoportune , inutile , si neavenite ...! utilitatea lor este zero barat taiat in patru ...! n-are nici o importanta in context ca hb-ingelen face 47 , sau 50 sau 12345 de modele de televizoare , cita vreme in prima postare v-ati facut de ris cind ati afirmat sus si tare ca e vestel 11ak28 ...! n-are nici o importanta in context diagonala aparatului pentru asa zisa reducere a cercului suspectilor , cita vreme avem modelul corect al aparatului scris pe eticheta ...! n-are nici o importanta in context diagonala aparatului cita vreme TELECOMANDA UNUI APARAT SE ADRESEAZA IN MOD UNIDIRECTIONAL PROCESORULUI APARATULUI , NU CARCASEI IN SINE ...! ca sa rezum discutia , se impun doua concluzii mari si late ...1-- dupa razboi , multi viteji se-arata ...!2-- restul...e tacere...! :rzbps...va sfatuiesc sincer si cu un maxim dispret sa nu mai continuati postarea de raspunsuri in contradictoriu cu mine in domeniul telecomenzilor sau componentelor electronice , pentru ca nu veti reusi decit sa va umpleti de penibil ...! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 1-- postarea domnului cu 4600 de mesaje , efectuata pe 26 / 11 / 2012 ... Adica ... HB INGELEN HB 71/100 GRAZ-(x) . Sasiu 11AK28. Deci ... VESTEL. Ramane de vazut ce cifra este in paranteza x = 2,3,5,6, sau 7. http://support.hbaustria.at/sub_tvba/vl_bda_11ak28.pdf 2-- postarea domnului cu 4600 de mesaje , efectuata pe 27 / 11/2012 ... Revenind Producator: HB-Ingelen Tip aparat: HB 55-2 Leoben Șasiu: A99.190-12 (Beko) eu , daca as fi in locul dumnealui , mi-ar fi rusine sa mai vorbesc ...! macar mi-as cere scuze public , avind in vedere ca am gresit...! acum , nah...nu toti au demnitate profesionala , ci doar orgoliu nemasurat ...! trebuie sa-i intelegem , menirea lor pe-acest pamint este sa faca minim zece mii de posturi pe elforum --- nu conteaza de care , bune , junk-uri , de orice fel , la gramada --- si sa astepte sa li se ridice statuie in piata victoriei pentru aceasta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum