kari Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 V-a salut,am un TV watson cu ecran plat si dintr-odata acolo unde era rosu pe imagine a aparut verde ...de fapt culoarea rosie nici n-o mai are ,in rest totul in regula Oare ce sa fie? Mai merita desfacut? Il reparam impreuna? cum am mai facut cu un nei in vara. Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Salut...poti sa pui o poza cu tv ul ??sa vedem cum face defectul... Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Cand ajung de la servici o sa pun cu siguranta! Pana atunci... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 99% sanse sa fie PTCul defect. Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 PTC-ul fiind? ca mi-am prins urechile la acest termen , mai exact unde sa-l caut (in ce zona din interiorul tv ului) Oricum o sa pun poze mai pe seara ! Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Asa arata PTC-ul il gasesti langa mufa de alimentare a tv-ului de le retea pe placa...dar inainte de toate hai sa vedem si noi cum se manifesta defectul poate este din alta parte defectul.... Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Cred ca e 11AK30....... Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Cred ca imaginile nu mai necestia comentariu din partea mea Scot TV ul de la loc si -l desfac , astept ajutorul vostru ! http://kari.sunphoto.ro/defect_TV Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Schimba PTC-ul si se rezolva!!! Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Da sasiul e 11 AK 30Acum PTC-ul asta ce face ? Mai am cateva resturi de TV si Monitoare CRT cred ca am vazut pe acolo asa ceva , dar oare se potrivesc? Pe asta scrie:MZ72AL 9RMMa duc in depozit sa vad ce gasesc pe la epave! Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Se potrivesc pune de pe o placa de tv ...dar hai sa te invat un secret...cand il desfaci de pe placa il clatini la ureche sa nu se auda nimic zdrancanit in el...daca se aude ceva in el este defect si ala.... Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 asta al meu are numai 2 picioruse fata de ce ai pus aici care sant cu 3Plus ca asta ce lam scos conform spuselor voastre e defect si tot nu se aude nimic...nu se poate verifica/? este releu ori ce saracie este? Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Nu este nici un releu...cautati unul cu 2 picioare se poate face adaptare si merge pus si cu 3 picioare in loc de 2 ...uitati va pe schema unui tv care are ptc cu 3 ...PTC este un termistor care isi creste rezistenta in timp ce se incalzeste de la cativa Ohmi pana la cativa K...deci in momentul cant trece curent prin el ...acesta da un impuls la bobina de demagnetizare dupa care se mareste rez interna a sa.... Link spre comentariu
kari Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 am gasit doua:pe unul scriePTH451C 37-07 iar al doilea 09OQ DECC88Amandoua cu trei picioruse ce fac ? sant doua opuse cred ca aleas (bune) si altreilea lateral...Ce fac al treilea el tai jos? Luminati-ma va rog ca chear nu stiu ce este pcb ul asta ...ceva siguranta termica? se poate verifica cu ohmetrul? AsteptAm inteles in cosecinta pot sa retez al treilea piciorus , cel lateral la oricare din cele doua? si sa-l montez? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Cel cu 2 pinii nu face galagie cand e stricat.Nu reteza nimic .daca ai din cel cu 3 pini te legi cu pinii cu rezistenta mai mica . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum