LELE Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Buna ziua,am un cubo vision cumparat din italia si am pierdut telecomanda.Am încercat cu o tel.universala dar nu a gasit codul daca stie careva ce telecomanda merge la el,multum.anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Ce procesor are TVul?Este CRT?LCD?Dupa datele date pana acum nu avem de unde sti ce anume este in aparatul ala. Link spre comentariu
LELE Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 salutare,scuze pentru antarziere ,a fost antrerupt netul aparatul este o combinatie ciudata .procesor intel atom 1,2ghz,1ghz ram,hdd 250G rsiver digit.terestru cu slot merge doar pri TV.mufa pentru net,ant.RGB 2usb hd este sata 3.0GB.Am gasit la o telecomanda de DVD sa misc paginile stanga dreapta dar nu pot intra an meniu astept sugestii. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 offtopic... se scrie "intarziere", "intrerupt", "receiver" ca sa nu mai zic de . si , care au si ele rostul lor... revenind la telecomanda, nu prea cred ca ai sanse sa o gasesti Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 revenind la telecomanda, nu prea cred ca ai sanse sa o gasestiei ,nu...! daca nu gasiti prin alta parte , atunci trimiteti aparatul la mine si va rezolv fara nici o problema ...! am mai avut astfel de scule aduse din uk si le-am gasit telecomenzi...! Link spre comentariu
LELE Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 L-aș trimite dar sâ-mi spuneți cum,am văzut că sînteți din buzău,aș putea să vin euo fugă numai să-mi spuneți cum vă pot contacta.am atașat ceva poze dacă vă e de folos. Link spre comentariu
Vizitator CASSANDRA Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Am o telecomanda Cubovision, dar are un defect, nu are capacul de la baterii. Tel 0762710202 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Cred că de 3 ani o fi făcut rost de telecomandă....nu credeți ? Citiți și data respectivei postări, unii au răspuns inutil și la postări de peste 5 ani Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Cred ca e păcăleală de 1 Aprilie Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2015 Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Nu știu dacă o fi păcălit pe cineva....mă cam îndoiesc. Unii își fac cont pe forum doar pentru că au de vândut ceva...sau doar pentru reclamă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum