Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda CUBOVISION

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LELE

3

• validae

2

• dan cod

2

• Gabriel_S

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutare,scuze pentru antarziere ,a fost antrerupt netul aparatul este o combinatie ciudata .procesor intel atom 1,2ghz,1ghz ram,hdd 250G rsiver digit.terestru cu slot merge doar pri TV.mufa pentru net,ant.RGB 2usb hd este sata 3.0GB.Am gasit la o telecomanda de DVD sa misc paginile stanga dreapta dar nu pot intra an meniu astept sugestii.

Link spre comentariu
:speriat offtopic... se scrie "intarziere", "intrerupt", "receiver" ca sa nu mai zic de . si , care au si ele rostul lor... revenind la telecomanda, nu prea cred ca ai sanse sa o gasesti
Link spre comentariu

revenind la telecomanda, nu prea cred ca ai sanse sa o gasesti

ei ,nu...! daca nu gasiti prin alta parte , atunci trimiteti aparatul la mine si va rezolv fara nici o problema ...! am mai avut astfel de scule aduse din uk si le-am gasit telecomenzi...!
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Cred că de 3 ani o fi făcut rost de telecomandă....nu credeți ? Citiți și data respectivei postări, unii au răspuns inutil și la postări de peste 5 ani

Link spre comentariu

Nu știu dacă o fi păcălit pe cineva....mă cam îndoiesc. Unii își fac cont pe forum doar pentru că au de vândut ceva...sau doar pentru reclamă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări