Maricel Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Va salut! Am o problema cu aceasta masina de spalat indesit wt102 care se manifesta astfel: selectez prog 5 si masina incepe sa functioneze..trage apa ..incalzeste...si incepe sa spele..si spala..si spala..si nu-si mai termina programul decat dupa vreo 3 ore. Ce am observat: daca mut pe prog 6 cand incepe sa spele butonul selectorului de programe incepe sa sara din program in program pana ajunge la prog 5 pe care l-am pus se opreste si acum programul incepe sa functioneze corect.(dar nu mereu). Va rog sa ma ajutati cu un dump pentru aceasta masina de spalat indesit wt102 si o idee de ce nu functioneaza corect cand selectez prog 5 de prima data(am aplicat si varianta de reset din manualul de utilizare....dar tot asa face). Va multumesc! Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 3 ore mi se pare normal pentru acel program - nu e cel pentru sintetice cu prespălare, 60°C ?Și e normal ca programatorul să sară înapoi pe programul inițial, dacă îl muți manual în timpul ciclului de spălare; ca să selectezi alt program, trebuie mai întâi să oprești programul în lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum