Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INDESIT WT102

Maricel

Postări Recomandate

Va salut! Am o problema cu aceasta masina de spalat indesit wt102 care se manifesta astfel: selectez prog 5 si masina incepe sa functioneze..trage apa ..incalzeste...si incepe sa spele..si spala..si spala..si nu-si mai termina programul decat dupa vreo 3 ore. Ce am observat: daca mut pe prog 6 cand incepe sa spele butonul selectorului de programe incepe sa sara din program in program pana ajunge la prog 5 pe care l-am pus se opreste si acum programul incepe sa functioneze corect.(dar nu mereu). Va rog sa ma ajutati cu un dump pentru aceasta masina de spalat indesit wt102 si o idee de ce nu functioneaza corect cand selectez prog 5 de prima data(am aplicat si varianta de reset din manualul de utilizare....dar tot asa face). Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• high_voltage_tm

1

• Maricel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

3 ore mi se pare normal pentru acel program - nu e cel pentru sintetice cu prespălare, 60°C ?Și e normal ca programatorul să sară înapoi pe programul inițial, dacă îl muți manual în timpul ciclului de spălare; ca să selectezi alt program, trebuie mai întâi să oprești programul în lucru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări