Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema wireless notebook Toshiba

emy_dx

Postări Recomandate

Va salut.Initial acest laptop nu a avut placa de wireless montat in el si nici antenele trase.Am vazut ca are un soclu pentru a pune placa wireless in el.Am montat o placa Atheros AR5005G,i-am instalat driver-ul o vede doar ca nu pot sa activez wireless-ul.Am incercat si cu FN+F8 si nimic in rest toate semnele de la F1 pana la F12 functioneaza cu exceptia lui F8.Stie cineva cum as putea sa fac sa functioneze acest laptop pe wireless?Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

7

• FLORIN IORDACHE

4

• cristi71

2

• idm_luci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In partea dreapta jos in bara va apare simbolul de la wireless ???Daca va apare acel simbolul de la wireless,atunci apasat pe el un click sau doua click-uri stanga (mause) si ii dati conexiune (conectare).Succes !!

Link spre comentariu

Am doua intrebari, 1 : Acest laptop Toshiba nu are si el vreun model anume ???2 : Daca apasati doua click-uri pe acel simbol de la wireless ce va apare ?Totusi daca ati putea sa-i faceti o poza display-ul laptopului dvs si sa o atasati aici pe forum . :da Astept !!!

Link spre comentariu

Scuze am uitat sa pun in primul post modelul.Este Toshiba satellite P10-832.

La intrebarea a doua apare o fereastra in care imi spune ''No wireless networks were found in range'' dau refresh network list si apare la fel.Nici nu are cum pana nu dispare ''x-ul'' de pe icon-ul din dreapta jos.

La apasarea tastei FN+F8 nu se aprinde nici ledul wireless de pe panou.

O sa atasez un print screen.

http://i50.tinypic.com/eqze3q.jpg

Link spre comentariu

Mai incercati si cum va spus domnul blue36 putin mai sus,daca tot nu vrea sa mearga nici asa......,atunci lasati-mi mie adresa dvs de e-mail prin mp si o sa va ajut eu maine . Dar apropo ati incercat cu tastele fn + f8 sau ce tasta o fi acolo pentru wireless . :da

Astept raspuns !!! O seara buna va doresc tuturor !!! :88

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări