emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Va salut.Initial acest laptop nu a avut placa de wireless montat in el si nici antenele trase.Am vazut ca are un soclu pentru a pune placa wireless in el.Am montat o placa Atheros AR5005G,i-am instalat driver-ul o vede doar ca nu pot sa activez wireless-ul.Am incercat si cu FN+F8 si nimic in rest toate semnele de la F1 pana la F12 functioneaza cu exceptia lui F8.Stie cineva cum as putea sa fac sa functioneze acest laptop pe wireless?Va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Buna seara ! Ce sistem de operare folositi ????Asteptam !!!! Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Sistemul de operare Windows xp sp3. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 In partea dreapta jos in bara va apare simbolul de la wireless ???Daca va apare acel simbolul de la wireless,atunci apasat pe el un click sau doua click-uri stanga (mause) si ii dati conexiune (conectare).Succes !! Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Am acel simbol doar ca este cu ''X'' trebuie adus in starea on.Dar cum nu stiu ca pana acum ma tot invart dupa el. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Am doua intrebari, 1 : Acest laptop Toshiba nu are si el vreun model anume ???2 : Daca apasati doua click-uri pe acel simbol de la wireless ce va apare ?Totusi daca ati putea sa-i faceti o poza display-ul laptopului dvs si sa o atasati aici pe forum . Astept !!! Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Scuze am uitat sa pun in primul post modelul.Este Toshiba satellite P10-832. La intrebarea a doua apare o fereastra in care imi spune ''No wireless networks were found in range'' dau refresh network list si apare la fel.Nici nu are cum pana nu dispare ''x-ul'' de pe icon-ul din dreapta jos. La apasarea tastei FN+F8 nu se aprinde nici ledul wireless de pe panou. O sa atasez un print screen. http://i50.tinypic.com/eqze3q.jpg Link spre comentariu
idm_luci Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 neavand antenele la wireless e posibil sa nu prinzi semnal numai daca stai langa router. Link spre comentariu
rimache Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Vezi si prin bios sa nu ai oprit wi-fi-ul. (daca se poate opri de acolo la modelul tau) sau poate tasta F8 e defecta. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 este posibil sa poata fi activata cu un soft dedicat modelului d voastra de laptop. la mine merge cu ATHEROS CLIENT UTILITY insa am alt model de laptop. Link spre comentariu
blue36 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Este posibil ca in device manager dati click pe wireless apoi proprietati si jos aveti optiunea enable. Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 M-am uitat prin bios nu am gasit nimic de wi-fi,tasta F8 cred ca functioneaza ,laptop-ul il am langa router asta iese din discutie ca nu am antenele la el. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Mai incercati si cum va spus domnul blue36 putin mai sus,daca tot nu vrea sa mearga nici asa......,atunci lasati-mi mie adresa dvs de e-mail prin mp si o sa va ajut eu maine . Dar apropo ati incercat cu tastele fn + f8 sau ce tasta o fi acolo pentru wireless . Astept raspuns !!! O seara buna va doresc tuturor !!! Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Am incercat si in device manager si optiunea este enable.Pe tasta F8 este semnul de la antena wireless. Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 se pare ca e o problema comuna la Toshiba placa interna de wi fi. merge cu PCMCIA insa intern,nu. o rezolvare este aici ,ceva legat de pinul 11 si 13 de pe placa wirelles,: http://www.techspot.com/community/topic ... lem.18046/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum