paul Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 Ce parare aveti?. Mai putin faptul ca cerintele hardware sunt destul de mari, dar in cazul meu are de unde. Ma intereseaza eficienta, bineinteles cu "virus definition" actualizat la zi.Multumesc. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 14, 2006 Partajează Postat Iunie 14, 2006 daca vrei un antivirus care mananca resurse putine si e f bun dupa parerea mea incearca "avast", problema e ca nu e gratis si e problema ta de unde il ieidupa parerea mea norton sucks Link spre comentariu
hugo Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Hmmm.Cu Nortonul aveam cei mai multi viermi pe calculator. :finga: Pana si cu AntiVir(varianta gratuita) era mai bine.Am profitat de licenta din XtremPC (800.000 daca vrei sa-l cumperi) si am stat o vreme cu BitDefender(1 an) timp in care nu s-a lipit nimic de pc. Am trecut pe Linux si nu mai stiu cum e cu virusii. :drinkers: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 nortonul dupa parerea mea este un antivirus cam slabutz....daca vrei ceva bun poti opta pt BitDefender 9 internet security sau kaspersky sunt foarte bune. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 Kasperski si ZoneAlarm ( http://www.zonelabs.com ) cele mai bune., binenteles, versiunile free, si de proba, caci nu ne permitem licenta pt ele :finga: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 kaspersky şi nod32. best of Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 bit defender 9 internet security..de cand l-am pus nu am mai instalat sistemul si nu mi-o mai facut tot felu de figuri(cere parole din senin,lucra incet etc..)Bit defender 8 ii free Link spre comentariu
Alinux Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 avast... folosesc de peste 1 an jumate si nu am probleme. De asemenea am si niste utilitare antispy si totul e okProdusele de la symantec (Norton Av, Norton System works) sunt voluminoase, ocupa multe resurse si incetinesc sistemul. Daca ai prins un vierme sau un virus scris special pt produsele astea, ai pus-o. Calculatorul se va comporta haotic si va trebui inevitabil sa-ti instalezi sistemul de operare (wingoz) Link spre comentariu
TCM SERVICE Postat Iunie 20, 2006 Partajează Postat Iunie 20, 2006 Eu folosesc Antivir, care acum se numeste Avira, de peste un an, poate chiar doi, si n-am avut niciodata o infectie.A reactionat intotdeauna prompt daca primeam un mail cu virus, daca site-ul era cu virus sau daca virusul era pe discheta sau alt suport.Mai mult, instalandu-l pe alte computere care aveau initial alt antivirus, la scanare am gasit diverse malware, inclusiv un vierme foarte rezistent, pe care am uitat cum il cheama.Mentionez ca lucrez cu 3 calculatoare aflate in locatii diferite si din care cel putin unul este conectat intotdeauna la Internet.Spre deosebire de alti antivirusi, protejeaza eficient fara sa deranjeze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum