Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Norton Antivirus 2005.

paul

Postări Recomandate

Ce parare aveti?. Mai putin faptul ca cerintele hardware sunt destul de mari, dar in cazul meu are de unde. Ma intereseaza eficienta, bineinteles cu "virus definition" actualizat la zi.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul

1

• Dj_Dog

1

• Extasy2525

1

• hugo

1

Top autori în acest subiect

daca vrei un antivirus care mananca resurse putine si e f bun dupa parerea mea incearca "avast", problema e ca nu e gratis si e problema ta de unde il ieidupa parerea mea norton sucks

Link spre comentariu

Hmmm.Cu Nortonul aveam cei mai multi viermi pe calculator. :finga: Pana si cu AntiVir(varianta gratuita) era mai bine.Am profitat de licenta din XtremPC (800.000 daca vrei sa-l cumperi) si am stat o vreme cu BitDefender(1 an) timp in care nu s-a lipit nimic de pc. Am trecut pe Linux si nu mai stiu cum e cu virusii. :drinkers:

Link spre comentariu

nortonul dupa parerea mea este un antivirus cam slabutz....daca vrei ceva bun poti opta pt BitDefender 9 internet security sau kaspersky sunt foarte bune.

Link spre comentariu

bit defender 9 internet security..de cand l-am pus nu am mai instalat sistemul si nu mi-o mai facut tot felu de figuri(cere parole din senin,lucra incet etc..)Bit defender 8 ii free

Link spre comentariu

avast... folosesc de peste 1 an jumate si nu am probleme. De asemenea am si niste utilitare antispy si totul e okProdusele de la symantec (Norton Av, Norton System works) sunt voluminoase, ocupa multe resurse si incetinesc sistemul. Daca ai prins un vierme sau un virus scris special pt produsele astea, ai pus-o. Calculatorul se va comporta haotic si va trebui inevitabil sa-ti instalezi sistemul de operare (wingoz)

Link spre comentariu

Eu folosesc Antivir, care acum se numeste Avira, de peste un an, poate chiar doi, si n-am avut niciodata o infectie.A reactionat intotdeauna prompt daca primeam un mail cu virus, daca site-ul era cu virus sau daca virusul era pe discheta sau alt suport.Mai mult, instalandu-l pe alte computere care aveau initial alt antivirus, la scanare am gasit diverse malware, inclusiv un vierme foarte rezistent, pe care am uitat cum il cheama.Mentionez ca lucrez cu 3 calculatoare aflate in locatii diferite si din care cel putin unul este conectat intotdeauna la Internet.Spre deosebire de alti antivirusi, protejeaza eficient fara sa deranjeze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări