mosfet Postat Octombrie 14, 2004 Partajează Postat Octombrie 14, 2004 Incintele sunt destul de mari, adica au 1.3*0.40*0.25, e suficient pal de 18mm, sau trebuie 2, chiar 2.2 cm?? Puterea dif-urilor de joase e de max 30W rms, si are trei panouri interioare care ar putea fi considerate intarituri Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 14, 2004 Partajează Postat Octombrie 14, 2004 suficient :P Link spre comentariu
titro Postat Octombrie 15, 2004 Partajează Postat Octombrie 15, 2004 E suficient de 18 pt ca daca pui mai gros o sa fie prea grele. Numai sa ai grija sa le bagi intarituri si ramforsari unde crezi ca este necesar sa iasa incinta cat mai rigida. Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Octombrie 15, 2004 Partajează Postat Octombrie 15, 2004 Nu stiu ce sa zic de PAL, dar pentru MDF de 18 am observat ca daca lasi o bucata de peste 20 cm neranforsata rezoneaza in draci. Deci inca o data: atentie la ranforsari, nu le subestima. Eu personal ti-as recmanda cit mai gros posibil. Parca nu mi se pare suficient de 18. Parerea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum