gheo23 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Buna seara! Am cumparat un astfel de telefon si am inteles ca nu exista flashplayer pentru Windows 7.5 pe care il ruleaza el. Exista alternative? Cum pot totusi vizualiza astfel de fisiere? Link spre comentariu
viorelwio Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 am si eu lumia 710 si mam convins sunt teapa toate lumia astea cu windows Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 nici telefoanele cu android incepand cu jelly bean nu mai au flash integrat dar exista fisierul flash apk pe netincercati sa cautati pe forumuri externe poate exista solutia si pt win Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Se pare ca in 2-3 saptamani apar actualizari ale W7mobile. Sa vedem ce si cum . Nokia e totusi un telefon care nu a dezamagit pe nimeni (sau aproape !) Eu cred ca Microsoft nu are interes sa stea pe locul 2 multa vreme . Vom vedea ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum