Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Chiorasem pentru ca ma uitam in smd-uri cand schimbam culorile. N-are 10W, dar lumineaza simpatic. Aleg de ex. rosu pentru games, galben, portocaliu pt. filme sau violet cand is ciufut Laptopul merge fara accu, elementii sunt in lanterne. Pentru moment lucrez la http://mercador.ro/oferta/lanterna-poli ... Dmuqy.html din care folosesc carcasa. Spatiul pentru driver e ultrageneros, are cilindrul interior de 18 mm diam, 21mm lungime, nici nu-mi trebuie smd-uri. @dan cod, am gasit 10W neutral white cu 65lei in bazar, preturile scad, vor ajunge vreo 50 peste cateva luni. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Deci am ghicit ,e vorba de un echipament mobil downgrade-dat la stadiul de fix . La faza cu smdeurile m-ai pierdut ,te referi la? Pt mine smd inseamna un dispozitiv montat la suprafata ,poate fi o rezistenta ,un integrat ,o dioda... La chestiile astea nu te uiti ,banuiesc ca e vorba de ceva leduri smd.Eu am cumparat led de 10W cu mai putin de jumatate -binenteles carcasa si alimentarea separat. De fapt carcasa e un fost reflector de 150W cu halogen , primit ca nu mai functiona ,de fapt era becul ars . Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 "Mobil" e VPCSA3Q9E, care e mult mai usor, i7, ssd, ram on-board... F11M1E ajunsese cu accu la ~20% intr-un an jumatate, si asta la cel mult 15 cicluri de incarcare/descarcare de 70-80%. Asa ca am decis ca laptipurile merita accu nou doar daca le folosim zilnic. Am avut si extrabattery de 7500mA, elementii sunt buni doar ca nu tin in laptop. La faza cu smd-urile...nu lucrez cu smd-uri, poate ma voi juca daca o sa ma simt nevoit. In carcasa lanternei imi intra un MC34063; va iesi o lanterna de 2.5W neutral white cu lentila. De fapt, va iesi mai degraba torch sau chiar lamp, decat flashlight. Vad insa ca se poarta lentila in loc de reflector chiar si la led lenser, fenix. Despre surefire, ultrafire sau maglite, camelion samd ma abtin. Cat despre leduri de 10W(matrice 3x3), am gasit si cu 30-35lei, no name, nu stiau nici daca-s cold sau neutral. Dar asa cum vad lucrurile, n-o sa ne bucuram nici de leduri multa vreme. 4-5 ani, atat e panta ascendenta a unei "noi" tehnologii. Tehnologiile astea, departe de a fi "green energy", ecologice, nu fac decat sa mareasca consumul, atat la utilizator cat si la producator, ca sa nu mai zic de lantul de furnizori. Totul e politica, iar avantul tabletelor a aparut tocmai cand lumea crapa de criza. Nu m-ar mira sa apara oferte de creditare pentru iluminat locuinta cu leduri Deocamdata (si de multi ani incoace, si multi ani de acum incolo) se tatoneaza piata cu tot felul de prostii. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 @andreimihai3 -care este legatura dintre mesajul tau si acest subiect? In afara de cuvantul 'led' ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum