Vizitator chip_ro Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Salutare!Am cumparat recent un Nikon S9300, compact. Ideea era sa cumpar ceva care se poate incarca prin USB, pt ca plec destul de mult in zone fara priza (rucsac in spate, sau ture cu bicicleta), si am un panou solar si un acumulator cu iesire USB (chinezarie).Problema e ca aparatul foto nu se incarca de la acel acumulator. Detecteaza sursa, dar imi indica "Eroare de incarcare". Am incercat si cu un alimentator auto bricheta->usb si la fel, nu se incarca.Incarcatorul lui are o mufa usb, care, evident merge. Scoate 5V si pinii de date par in aer.Incarcatorul auto scoate 5.1V, si pinii de date par in aer. Acumulatorul la fel.Am mai incercat un adaptor de priza, care a mers, insa pinii de date aveau amandoi 2V.Nu imi pot da seama ce anume duce la "refuzarea" incarcarii. Pinii de date par ca nu sunt luati in considerare, tensiunea e la fel. Posibil sa fie o verificare a amperajului? Tot ce a mers au ca specificatii max 1A, pe cand atat acumulatorul, cat si adaptorul auto au in specificatii 2.1A. Imi puteti recomanda cea mai simpla solutie pt limitare de curent (practic de la 5V 2A, sa scot 5V, 500mA?)?Sau alte idei?Multumesc! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Ba chiar de pinii de date se leaga chestiunea. Incearca sa pui ambii pini de date in scurt unul cu celalalt, si vezi daca accepta asa. Link spre comentariu
Vizitator chip_ro Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Ma gandeam la solutii mai complexe. :-) A mers cu pinii de date in scurt! Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum