Vizitator Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Ok, esti pe calea ce buna. Acuma ai numai grija ce cumperi, nu te uita la statii noi, cu afisaj LCD si culori schimbabile ca la pomul de craciun. Sfatul meu este pentru o statie CB (sau de TIR, cum ii spui tu) mai veche, de pe vremea cand inca erau facute calumea, fara SMD-uri si cositor pentru streasina la lipituri. Daca optezi pentru o statie simpla AM/FM, sfatul meu este President Valery sau President Francois, daca poti gasi asa ceva. O alta varianta o reprezinta Midland Alan 2001 Precision Series sau Midland Alan 4001 Precision Series. Rara in Romania dar excelenta ca performante ar fi si EuroCB Nevada. Iarasi statii excelente sunt SuperStar 120 FM si SuperStar 3000. Daca ai ceva banuti (vreo 600 de lei), te poti deja baga la ceva performant, cu SSB. Recomandarile mele ar fi President Grant, President Jackson 1 (nu cel facut in China), Midland Alan 88s, Midland Alan 7001 Precision Series sau Superstar 360. In ceea ce priveste treaba cu taxistii, nu te ajuta in trafic, innebunesti sa le asculti comenzile sperand ca doar-doar intra unul nou in tura si i se comunica unde stau caraliii. Daca chiar vrei sa faci receptie de banda larga, exista o solutie foarte simpla si ieftina, doar receptor, fara posibilitati de emisie: http://www.ebay.com/itm/New-Style-Hot-F ... 2577b4bae7 Asta nu e doar un TV-tuner, ci este de fapt un receptor de banda foarte larga, eu l-am testat pe al meu intre 26 MHz (deci inclusiv CB) si pana in 900 MHz. Aude tot, CB, radioamatori, taxi, etc. Ute un exemplu de utilizare: Succes! Link spre comentariu
bamwels Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Mersi de sfaturi. Pare foarte interesanta jucaria si nici nu ii foarte scumpa, doar ca pe mine m-ar interesa sa o pot folosi in masina, fara laptop Link spre comentariu
bamwels Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Nu stiu nimeni o astfel de jucarie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum