Vizitator djponor Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Ce parere aveti de acest set http://www8.zippyshare.com/v/58712866/file.html avand in vedere ca e facut cu virtual dj + tastatura + mouse Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Cine mai are SET-URI sa le posteze aicidaca vor Link spre comentariu
Marius Djdoc Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Cam putini vizitatori sau admiratori,desi e un gen de muzica la moda.Felicitari pentru set,se vede ca ai talent si stii ce ai de facut cu Virtual DJ-ul,chiar imi place ce a iesit si nu numai mie,mai am si alti fani carer au ascultat setul tau.Ce versiune de soft ai?Poti sa pui si un playlist,sunt cateva piese care nu le prea cunosc,eu sunt axat pe stilul trance, am sa pun cat de curand un set cu ceva facut de mine.Oricum ,suna bine....... Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 multumesc mult pentru incurajare!!!TrackList!!! 01 - Anna Lesko - Ia-ma (Extended) 02 - Chris Thrace - Lullaby (Extended Version) 03 - Emil Lassaria And Caitlyn - Loca Loca [original Extended Mix] 04 - Dj Robert.T - Success ( Extended Version ) 05 - MastikSoul v.s Robotzi - Veverita Ciorditoare ( Deejay Kosmy Fun Bootleg ) 06 - Iankoo - Freaky Iankoo - Freaky _by Narcotic Creation_ _Extended Mix 07 - Lykke Lii - Follow Rivers (Adrian Campo Remix) 08 - PSY - Gangnam Style (Allexinno Personal Bootleg Mix) 09 - Bruno Mars - Grenade (Allexinno Personal Bootleg Mix) 10 - sava misha dj just remix 11 - Allexinno & Starchild - Tot TU (Extended Mix) 12 - Antonia - Jameia (Dj Dark & Shidance Remix) Link spre comentariu
Vizitator djponor Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 "Datorita faptului pentru ca dati-mi voie ca sa va explic" am intrat in anul 2013 am zis sa mai fac un set si iata uite ce a iesit http://www16.zippyshare.com/v/56568364/file.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum