Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

!!! Guest Set !!!

Vizitator djponor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marius Djdoc

1

• 1 lună mai târziu...

Cam putini vizitatori sau admiratori,desi e un gen de muzica la moda.Felicitari pentru set,se vede ca ai talent si stii ce ai de facut cu Virtual DJ-ul,chiar imi place ce a iesit si nu numai mie,mai am si alti fani carer au ascultat setul tau.Ce versiune de soft ai?Poti sa pui si un playlist,sunt cateva piese care nu le prea cunosc,eu sunt axat pe stilul trance, am sa pun cat de curand un set cu ceva facut de mine.Oricum ,suna bine....... :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator djponor

multumesc mult pentru incurajare!!!TrackList!!! 01 - Anna Lesko - Ia-ma (Extended) 02 - Chris Thrace - Lullaby (Extended Version) 03 - Emil Lassaria And Caitlyn - Loca Loca [original Extended Mix] 04 - Dj Robert.T - Success ( Extended Version ) 05 - MastikSoul v.s Robotzi - Veverita Ciorditoare ( Deejay Kosmy Fun Bootleg ) 06 - Iankoo - Freaky Iankoo - Freaky _by Narcotic Creation_ _Extended Mix 07 - Lykke Lii - Follow Rivers (Adrian Campo Remix) 08 - PSY - Gangnam Style (Allexinno Personal Bootleg Mix) 09 - Bruno Mars - Grenade (Allexinno Personal Bootleg Mix) 10 - sava misha dj just remix 11 - Allexinno & Starchild - Tot TU (Extended Mix) 12 - Antonia - Jameia (Dj Dark & Shidance Remix)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări